Kbrasuer Beneto bebek arabası alıp travel sistem memnun kalan varmı acaba siz hangi marka alıp memnun kaldınız🤗
Hulya06 Kbrasuer Kraft twist travel sistem aldim tavsiye üzerine.Evde arada sürüyorum çok kullanişli,sürümü çok rahat,kapatinca cok yerde kaplamiyor 👍🏻
Tuos2306 Kbrasuer canım canlı baktımda prk kaliteli ve sağlam durmuyor. Ama tabi memnun kalanda vardır. Biz baby2go private volo travel sistem aldık. :)
Zeynepali Hulya06 agirligi ne durumda bnm oturdugum daire asansorsuz vede 6. Kat tasimasi zor olurmu ??
Hulya06 Zeynepali Daha kullanmadim canim ağırlığınada bakmadim ama travel sistemler genellikle ağır oluyor
Hulya06 Kbrasuer E-bebek mağazasindan aldik canim indirimi takip edip.Fiyati 2.000 tlden 1.500 düşmüştü.Aynisi ablamda da var cok memnunlar
Zeynepali Hulya06 evet agir oluyorlar bana baston model al pisman olursun deyip duruolar da bn dogunca baston model nasil kullanayimmm
Hulya06 Kbrasuer Travel sistemler genellikle agir oluyormuş canim magazadaki satici öyle demisti.Ablamlar 2 yildir kullanıyor halen sapasağlam sürekli seyahatte ederler katlayinca az yerde kapliyor.Kendi başına rahatda cikartiyor tasiyorda
Hulya06 Zeynepali Baston arabanın kullanım alanı biraz daha travel sisteme göre az tabi ekonomik açıdan uygun. Tercih meselesi siz bilirsiniz.