yenibirannis Kızlar düne kadar gayet güzel belirgin hareket ediyodu oğluşum bugün de ediyo oynuyo ama sert değil hafif ve seyrek normalmi acaba 2 gün önce kontrolüm vardı bi sorun sıkıntı yoktu sizin nasıl yada nasıldı
Svgyl yenibirannis Şimdi 38 haftadayım tam hatırlamıyorum ama 31 ya da 33 haftalıktı bir hafta hareketsizdi çok az hareketi vardı acile gittiğimde bazı dönemler var bebek kendine yer genişletmek için hareketleri az olabilir dedi doktor kalp atışı varsa kanaman yoksa sıkıntı değildir endişelendirme ara ara oluyor böyle durumlar
EbrKzlky yenibirannis Ben de yarın tam 33üm. Normalde durmadan can acıtacak kadar hareket eden oğlum şimdi daha minimal hareketler ediyor 😂 herhalde yer daraldığından, zamanla azalıyor demişlerdi öyle oluyor demekki😌
Mismila34 yenibirannis günümüz haftamız aynı sizinle benim kızımda bazen canımı o kadar acıtıyor ki tekmeleriyle bazen de durgun oluyor böyle sadece kayıyor içimde 🙃
Limon06 33 +1 iz aşırı hareketlı normal de ama geceden beri bıraz rahatım uyku uyuyamıyor dum bu haftadan sonra azalacak demişlerdi zaten azalıyor galiba yada cok herektli oldugu da buna alışık degilım olması gereken budur belkide
yenibirannis Svgyl yani dürtünce sevinc oynuyo hareket ediyor ama yavaş ve hafif o zmn yer yapıyo kendine 😍 bende 29 da çok hissetmemiştim Dr normal demişti o dönemlerde uyuyolar sanırım kg aldıkları içinde böyle oluyomuş☺
yenibirannis EbrKzlky evet ya ediyor ama böyle yavaş ve hafif geciş yaparsa yada toplanırsa hissediyorum 😍 ay saglklı olsunlar da nasıl istyolarsa öyle yapsınlar
Aslanmommm 32 haftalıkken 1 hafta boyunca 3 4 kez anca hareket etti ciğer geliştiriciden dolayı sanırım sonra düzeldi şükürler olsun
EbrKzlky yenibirannis ettiğini hissetmen ve toplanması yeter zaten canım sağlıklı olduğunu gösterir içini ferah tut ☺️ ben bi kez bile hissettsem ha tamam iyi diyorum😂
Stella55 Güzel sütü bol kahvesi az buzlu bir kahve için ve 1 saat bekleyip güncelleyin burayı derim :)))
yenibirannis EbrKzlky işte insan hızlı sert hareketlere alısınca garip geliyo☺ yavaş ve seyrek olması
Mismila34 yenibirannis perişan haldeyim hiç durmayan 3 yaşında bi kızım var kayınvalidem ev iş güç misafir derken kendime zaman ayırmaya uzanmaya vaktim olmuyor bile 🙃