minikinsantanesi Kızlar ilk gebeliğim 17nci haftadayız göbek deliğimin alt kısmında pıt pıt bişeyler hissettim bebeğimin hareketleri olabilir mi 🥹😍
Hilal_blc minikinsantanesi kiz ben 18 haftalikken karnimin kalkip indigini gördm diger hafta tam hissedersn
Asya011 minikinsantanesi muhtemelen odur, ilk başlarda titreme , gıdıklanma arası birsey hissediliyor ☺️☺️💓
Hilal_blc minikinsantanesi görürsün insallahh şimdi icerde takla atıyor durmadan tekmeler havada ucuşuyo hahsjsjdjd cinsiyeti ne senin kızlar fazla hareketli oluyo
Ozaybay Benim de 19. Haftada göbek deliğimin hemen altında pıt pıt yaptı bebektir o bundan sonra daha da artıcak ☺️
Svgyl minikinsantanesi Ben 20. Haftada hissettim ilk gebeliğim aşağıda hissetmişsen bebeğin ters pozisyondadır benimki makat gelişiydi tekmeleri hep kasıklarımdaydı sonra dönünce baş aşağı tekmeleri göbek deliğim etrafında oluyordu
minikinsantanesi Svgyl kasığımda hissetmedim göbek deliğimin hemen altında hissettim ki bebek zaten orada doktorum öyle dedi gösterdi ters olsa söylerdi 10 gün önce gittim çünkü
minikinsantanesi Hilal_blc ahahah evet evet doktora gidince görüyorum sürekli zıplıyordu maşallah kızım olacak inşallah 🥰😍