minik-mucizem Özel adana hastanesi kötüye gidiyor işçileri çıkaryorlarmış kapanablirmiş öyle duydum ne kadar doğru? Bende oraya gidiyorum ama aklım karıştı kötüye gidiyor hastane denilince.
ceco minik-mucizem ben Acıbadem e gidiyorum canım Erdal candan a çok iyi bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum
Hcivelek Kuzum özel adana metro hastanesine git gül hanım var. Mükemmel bir doktor. Ablam iki bebegini orada takip etti dogum yaptı. Ben adanada olmadığım için gidemiyorum
Mhmtmdh minik-mucizem bende muzaffer sengule gıdıyorum ıkı hafta sonra dogum. Persembe günü bır sorarım doktora. Doktor nereye giderse bende arkasından gıderım🤗
Bitanesiii minik-mucizem iyi aksamlar ben de dilek coskun a gidiyorm da aramadan postunuz cikti dogum yaptiniz mi acaba
Zeynebinannesii Mhmtmdh bende muzaffer beye gidiyorum gittiğinizde bilgilendirir misiniz takıldım şimdi bu konuya benim doğum şubatta muzaffer beyden de memnunum yani
Oznur1 Bence doktorunuza sorun o size daha doğru bilgiyi verir başkalaendan duyduğumuz çokta doğru olmuyor
Melissssa Yok canım öyle birden bire kapatmazlar özülkünün sigorta ödemeleri için yaptığı oyunlardan biridir yine merak etmeyin ben de Erkan beye gidiyorum kapanırsa da buluruz yeni doktor napalm yani 🤷♀️🤷♀️🙄🙄😁
minik-mucizem Kızlar dün gittim doktorla konstum da öyle bşiy yok canm dedi her iş yeri işçi çıkarablir o patronun cebıyle alakalıdır dedi kii diyelim ki oldu burdakı biz doktorlar hepimiz mutlaka bi hastnye geçeriz dedi o zmaan bizde peşinzden geliriz dedik eşimle güldü tabi canım dedi 😄 oyle bi durum yokmus kızlar rahat olabiliriz 😍