Ayfrizmm Bende 23+0 oldum bugün ve hala anlamadım bende ay hesaplamasını kaç aylık oldu acaba? Son adet tarihi de 22 Mart 🫶
busesen YuvarlanamayanPandaaa ben son adet tarihime göre söylüyorum ay hesabını en kolay böyle geliyor 😂 25 Şubat son adet tarihi 25 ağustosta 6 ayı doldurdum diyorum 😂
YuvarlanamayanPandaaa busesen gız benım adette belli değil ki kimyasaldan sonrq kaldım ne oldugunu şaşırdık bebem neye uyumlu belli değil
YuvarlanamayanPandaaa busesen ee bak dr hesaplamasına göre 21 nisan benımde o zaman 21 ağustos 5. Ayı mı doldurdum
busesen YuvarlanamayanPandaaa hahah altta arkadaş yazmış benden önce 4 dolmuş oluyor 😂 ben de diyorum benim Şubat onun Nisan nasıl 1 ay var arada 😂
Sabina13 YuvarlanamayanPandaaa ben son adet tarihimle hesabliyorum…6 nisan son adet…demekki her ayin 6si o ayi tamamlamis oluyorum…oyle daha kolay oluyor… oglumda 13 ocakta son adetdi..13 ekimde dogurdum….tam 39 hafta olmusdu
Nnoktaa YuvarlanamayanPandaaa ben 18. Haftamda 4.5 aylık diyordum. Hiç hamileliğe göre değil bi ayda 4 hafta var mantığıyla gidiyordum 😂 20. Haftama girdiğimde aha da şimdi 5 aylığım dedim 😂
Nnoktaa YuvarlanamayanPandaaa neyse artık doğurunca doğdu dersin 😂😂😂 ya da kaç aylık diyenlere saymıyorum bereketi kaçmasın de 😂
Limon06 SNurays k bakmayın yeni gordüm ilk 3 ay dıyorlar ama 5 aya kadar risk devam eder der büyükler benım de kanamam vardı başlarda 3 aya kadar ara ara oldu sonra durdu sanırım en önemlisi ilk 3 ay tutunma aşaması