Piraye2612 Merhabalar. Çarşamba günü 21.13 olan beta bugün 49.23 olmuş. Ama lekeler devam ediyor. Regl mi üstüne görmemi yani doktor bişey söyleyemiyor. Takip edeceğim diyor. Ama bu stres beni yedi bitirdi.
Esrafatih01 Piraye2612 iki katı artmış betaniz güzel.lekelenme derken kahverengi felan mi yerlesme felanda olabilir düşük tehlikesi.de olabilir başka doktora gozukun en azından önlem amaçlı ilac baslatir
SeymaSimsek Piraye2612 5. Haftamdan 12. Haftama kadar lekelenme yaşadım. İlaçlarınızı düzenli kullanmaya devam edin. Çok zor biliyorum ama stresten uzak durmaya çalışın ve bol bol dinlenin. Benim kanamalarımın sebebi de bilinmiyordu. Doktorum bana böyle yaşamayı öğren dedi. ☹️
Patito__ Piraye2612 deger artisi normal cnm bnmde hep lekelenmem olmustu bir hafta surdu devlrtte dr kese gorunce ilac verebilirim dedi sonra ozele gittim kese gozuktu gerci ama ilac verdi hemen kesti ama ozelde hemen ilac veriolr keseyi gormeyi beklemiolrmis. bosuna bir hafta eziyet cektim
Piraye2612 Esrafatih01 ben ilk beta verdiğim pazar gününden beri azalan arkan lekeler yaşıyorum. Bazen kahverengi bazen kırmızı. Bugün biraz kesildi gibi. Progestan kullanıyorum zaten. Bişey demiyor doktorlarda bizim için önemli olan bir kelime bile onlar için çokta umurlarında değil.
Esrafatih01 Piraye2612 bende kullanmistim.gunds iki defa aksatmayin ilacınızı. İsterseniz başka doktora gozukun
SeymaSimsek Piraye2612 evet çok şükür şuan için sıkıntımız yok 16. Haftaya girdik lekelenmem bitti ben progestanı kullanmaya devam ediyorum. Doktorum tamam diyene kadar devam edeceğim. En kilit noktası dinlenmek duş ve tuvalet harici çok fazla kalkmamaya dikkat ettim ilk üç ay.
SeymaSimsek Piraye2612 lekelenmeler genellikle kahverengi oluyordu bir kaç kez kırmızı renkte çamaşırımda gördüm ama sonra onlarda kahverengiye dönüştü.
Piraye2612 SeymaSimsek benimkide öylr oluyor hatta bana çok duş alma dediler. Tüm gün yatıyorum zaten progestan da uyku veriyor zaten. Umarım bende o haftaları görürüm..
SeymaSimsek Piraye2612 pozitif düşünün onun sizi hissettiğini unutmayın 🫶🏻 Allah ın izniyle sizinle birlikte güzel günleri olacak bebeğinizin. Bazı insanlar regl kanaması gibi 9 ay kanama yaşıyorlarmış çok şükür öyle de değil lekelenmeler şeklinde. Bebeklerimiz tahminimizden daha güçlü. 🙏🏻
Piraye2612 Patito__ bana progestan kullan dedi doktor. Aslımda kullansan yada kullanmasan bişey değişmez kese yok henüz desi ama ben kullandım. Bakalım pazar günü belli plur inşallah 🤲🏻
Piraye2612 SeymaSimsek ahhh.. Saha önce yaşadığım kayıplarda o kadar pozitif istekli ve mutluydum. Ama suan bi boşluktayım. Bemimle olsun diye nasıl dua ediyorum bilseniz… Umarım benimle kalır bu defa güleriz hep beraber