Geçn hafta tansiyonum evde 16/12 çıkması ve baş dönmesi ödem ile acile gittim orada tansiyon lar hep 10 ila 9 çikti. Spot idrar da protein kreatinin 449 çikti boyle olunca perinatoloji görsün dediler 2 gün sonra gün verdıler o iki gün boyunca evde baş ağrısı h geçmedi tans. 10 ile 13 arasındaydı. Perinatoloji evde yüskek değerler mevcut protein de var yatırcaz dedi pazartesi yattım tansiyon hep 9 10 lardaydı ama baş ağrım hiç geçmiyor gözümün önünden siyah iplikler geçiyor. Kafamda bi ağırlık mevcut. Neyse 24 saatlk idrar toplatıldı sonucuna göre taburcu edebilirz evden sıkı takip ederiz dediler. Sonuç sınır 150 yazıyor bnmki 175 çıkmış eve yolladılar. Bide toplarken bikaç seferinde dışarı taştı idrar hemşireler sorun olmaz dedi ama acaba yanlış çıkarmı diye kafama takıldı. 2 gündr evdeyım tansiyon 9 çikiyor çok şükür yükelmedi ama baş ağrım var. Endişe ediyorum bnm protein değerim sınırın üstünde sonuçta tansiyon ölçmediğim bi an da fark etmem de yükselir diye korkuyorum. 34 hafta oluyorum. İçim rahat değil hiç gittiiğim hastane çam Sakura hastanesi risk almazlar sıkıntı olsa bırkmazlar diye düşünüyorum. Ama evde beklemek te korkutuyor beni. 2 gün sonrasına yine randevu verdiler yani bugün yine gidicem. Değerleri benm gibi olanlar nasıl bi yol izlendi sizde?