Sila66 sevaldqn1 ne bileyim ya liyayı ana kucağına koydum kahvaltı yapıyorduk neyse lıyanın yanına gittim perdeye baktım korniş var ya perde takılan yer orda salanıyor cocugu alıp odaya bı fırladım 😫 eşim cıkardı şimdş alt katın camında beklıyoooooooo
Knergiz Burnumageliyoduslkmsn sizi çok tebrik ediyorum cidden bebeği doğurmak istemenize çok sevindim 😊 evet çok zor olucak ama aldırmayı istememeniz çok güzel çünkü burda okuyorum o kadar çok aldırmayı isteyen var ki böyle durumlarda sanki haklarıymış gibi
Nurdan-54 Burnumageliyoduslkmsn veren RABBİME binlerce şükürler olsun bende aynıyım seninle oğlum 3 aylıkken bu oğluşa hamile kalmışım 36.haftadayım olsun hayırlısıyla gelsinler
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim iş benimle bir başladı kimde bitecek bakalım 🤣 @Sila66 yoksa sıra sende m i
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim aman aman bir süre bana bulaşmayın iki oğlanla anam ağlıyor zaten 🤣
Asibel Burnumageliyoduslkmsn allahımmmm en çok yargıladığım konu jfjddjd ve başıma geldi kızım 13 aylıktı korunduğumuz halde (geri çekilme+prezervatif)sen hamile kalllll şu an 10 haftalık cjfjfjfjd eee büyük konuşmayacakmışım onu öğrendim 😂😅
Syma_07 Burnumageliyoduslkmsn bende Eylül’de evlendim bir buçuk aylık oldu bebişim inşallah 1 sene olmadan sen gibi ikinciye hamile olmam😂
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim mümkünse sen.kimseye bakma baktığın kişi hamile olduğunu bilmez sonradan öğrenir falan mazalllaaahhh ozmsksmqlsocka
Burnumageliyoduslkmsn sevaldqn1 ah aşko. Hamile değilim djsjjsshhshsjsjsjjsjsnsnsns son postuma koş lütfen snsns
mamyfat93 Burnumageliyoduslkmsn ilk kez postunuza denk geldim ama bütün yazılanları çok eğlenerek okudum 😅🫶🏻 hayırlısı olsun 😇😇
Burnumageliyoduslkmsn Bulbulyuvasi teacher-mom21 Elifeski22 mother2 mamyfat93 sakaymis hepsi bacılar xjdjd
mother2 Burnumageliyoduslkmsn yemin ederim daha 28.haftadayim başıma gelmesinden o kadar çok korkuyorum ki serkaljliyim bideeee😭😭😁😁😊😊
EmreBeyiBeklerken Derinnmom yok canım o olay ilk başlarda gece sürekli ağlama olayı bitince bitiyor sonra bu normale döndü hadi bi daha mı yapsak diyorlar 😂