Thecat 7+2 oldum ama hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışımda. 5. Haftada progestan kullanmaya başladım kasılma da yok. Bulantım falan da yok maşallah çok şükür. Sizde durumlar nasıl
Asel_27 Thecat bende 7 haftalikken bulantı vardi biraz su an 11+4 hic yok azaldi.Bide kizlar o haftalarda eyer bebeginizin kalp atisi normalden az atiyosa korkmayin sonra duzeliyo.Bende doktor az atiyo demisti cok korkmustum ama daha kucun oldugu icin oyleymish sonra normallesti.
busrayldr1 7+6dayım. 5.haftada yogun bulantı oldu ama geçti. Şuan hafif bel ağrısı dışında hiç bi belirtim yok. Sanki hamile değil gibiyim 😅
plajterligi busrayldr1 benimde 7+6 ama bulantım çok, bi bebem daha var 10 aylık, altını değiştirmek işkence gibi geliyor bi gün çocuğun üstüne kuscam diye korkuyorum 🥲
Thecat Neyse ki yalnız değilmiştim, hiç belirti olmayınca yolunda gitmeyen birşey mi var diye düşünmeden edemiyor insan
nisanne 7+3 bulantım var 10 gündür falan inşallah geçer her şeyden tiksiniyorum sanki bide arada hafif kasık ağrısı oluyor
Gmzgkck_ Midem Bi tuhaf benimde uykudan gözümü açamıyorum. Depresyonda gibi dolanıyorum ortalıkta bide karın ağrım çok..
1sadeturkahvesii Bende 7+3 bazen hafif kasık ağrılarım oluyo gün içinde sürekli olmasada baş dönmesi bulantı yaşıyorum iştahım hiç yok çoğu şeyden tiksiniyorum halsizlik çok ve aşırı uykusuzluk var hiç uyuyamıyorum ben
Vandb 1sadeturkahvesii 6+2yim 4 gündür sadece nefes alıyormuşum gibi hissediyorum konuşamıyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum hep uykum var ama uykum verimsiz. 4. 5 yaşında oğlum var onda hiç böyle olmamıştım