cahillesohbetikestim Derin-derya09 emzik chicco silikon olanlardan aldım iki oğlumda 3 ay emdi bıraktı. Biberon tommee tippee kullanıyoruz çok memnunum
Derin-derya09 alynayn teşekkür ederim çok değerli bilgiler paylasmissiniz mutlaka alırken böyle değerlendireceğim
plajterligi Asknnr benimki hiç bir markayı tutmadı, Amerika’dan bile emzik getirdiler onu da almadı. Almayan bebek almıyor maalesef
Gunesmoms Derin-derya09 avent ve bibs aldım inşallah tutar kızım. Biberon almadım kullanmam. Şırınga ile vereceğim.
0605_ Ben emzik kullandırtmayı düşünmüyorum ve gerek duymuyorum ama tecrübe sahibi değilim siz aldığınız emzikleri ağladığı zaman veya uyurken mı kullandırcaksınız mantığı bu mudur?
WiseMom Avent ve Lansinoh biberon kullanıyorum. Lansinoh da bebeğin ağzı anne memesine yakın bükülüyor ve gazı daha az oluyor. Emzikte doğduğundan beri Avent Air kullanıyorum. Tommee tippie denedim avent shootie denedim almadı onları.
DidemB Derin-derya09 ilk kızımda avent kullandım emzik ve biberonu. İkinci kızım emzik kabul etmedi, biberona da gerek kalmadı. Bu bebiş içinde aventin emziğini aldım gece fosforlu olanlardan