cansbade Zehra233 hiç yadırgancak bişey değil bend hamileyim ve kızım olucak insallah. 2. Çocugum erkek olsun çok istyorum. İlk çocugum erkek olsaydıda 2. Kız olsun diye çok isterdim ikisininde tadına varmak istyorum kız annesi olmak erkek annesi olmak nasıl bişey diye inşallah gönlümüze göre olur 🙏
Hamileyim00 plajterligi erkek çocuğunuz varsa oglumuzu örnek alır bendede erkek çocuğum var aynı durum var sonuçta büyük olarak abisini alicak hiç sakinlik düşünmeyin ama rabbim cicili bicili kız kiyfateleri tattirir umarım şuan benim de kızım olucak ilki erkek sakinlik hiç dusunemiyorum abisini alır örnek🤣
plajterligi Hamileyim00 bir ailede üç erkektense iki erkek iki kız yine biraz idare eder heralde😂 benim kocam da az yaramaz değil çok azdırıyor çocuğu evde resmen iki erkek çocuğu var üçüncüsünü bünye kaldırmaz 🥲
E-d-a Zehra233 bebeginizin cinsiyeti rahme dustugu an erkekten gelen kromozomla belirleniyor zaten diye biliyorum ben ama
EmreBeyiBeklerken Mavimsii_56 şu an hastanede yatıyorum, erken doğum yapmamak için. Odada yanıma sabah başka biri geldi, 5 kişi gelmişler doğurmaya hepsini gün içinde sezaryene aldılar sen de öyle git doğumuna topla 5 tanıdığını da git 🤣🤣🤣
Hatice_123456 Zehra233 hamilesiniz artık yapcak bişe Yok o kizmi erkek mi belli zaten rabbim gönlünüze göre versin
Bhr_27 Zehra233 benimde ilki kız şuan hamileyim 6 haftalık ve oğlum olsun istiyorum duasını okuttum insalah inaniyorum oğlum olsun
Kvrck-123 Zehra233 benim de ilk evladim kız içimden erkek olsun istiyorum tabi Rabbim önce sağlık nasip etsin. Gönlümüze göre versin inşallah Rabbim.
edaby Symm benim de iki oğlum var biz de kız çok istiyoruz. Tabiki önceliğimiz sağlıklı olsun en önemlisi o ama inşallah kızımız olur 🙏🙏❤️ Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🙏
e_blue_sky_a Zehra233 valla cinsiyet ilk anda belirleniyor yani sperm ve yumurta hücresi birleştiği an. Yani olan oldu artık 😀 2kız kardeş de önemli be o da çok güzel oluyor. İnşallah erkektir de Allah gönlüne göre vermiştir
ysmntrhn Zehra233 benimde ilk çocuğum erkekti simdi 35 haftalık kızıma hamileyim. Ettiğiniz dua güzel olanı önceliği sağlıklı olması hayırlısıyla 🙏🙏
Allissaras dolunayes ay bana da bakarsanız cok sevinicem 🙏🏻 ben 17.11.1987 eşim 12.03.1982 sat 28.06.2023 beta ilk testte 10000 üzeri cıktı ama tam rakamı belli değildi, 2 gün sonra 66500 civarı cıktı :) cok teşekkürler 🤭