Sibelemre Ben konyada yeniyim ve 24 haftalık hamileyim düzenli ve ıyi ilgili doktora ve hastaneye gitmek istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Hulya06 Sibelemre Bende Medicana Jule hanima gidiyorum çokta memnunum 👍🏻kendisinden çok ilgili bir doktor.Esimin is arkadasida Özel Buyuksehir de dogum yapti oda bize Hacer hanimi tavsiye etti o da çok ilgili güleryüzlü
esradnz Sibelemre özel selçuklu hastanesi Nil Okur hanımı tavsiye ediyorum çok ilgili nayıf bir bayan 👍
Destina21 Medova hast. Şükran doğru ya gidiyorum çok memnunum .. kadın doğum hast . önermiyorum hiç iyi değil .. anıt hast . refika hnm da çok iyi bir süre oraya gittim ..
Zeyna0607 Bende yeniyim canım daha bebek çalışlarına başladığımız için tam bir doktorumuz yok ama bugün Özel Başkent Hastenesine Ayşe hanıma gittim Çarşamba rahim filmim var ama pek sevemedim çok kalabalık iki hasta aynı anda odada falan hiç sevmediğim şey alel acele soru cevap iki dakika muayene etti çıktım 90 lira muayene ücreti birde filmden sonra yumurtlama takibi ona yaptırmayı pek düşünmüyorum ama bilmiyorum ki nerde hangi doktor iyi hepsine para veriyoruz bari işimiz görülse
Sibelemre Hulya06 özel büyükşehir hastanesi çok iyi ilgileniyo iki gün yattım orda ama çok kalabalık diye gitmiyorum
Hulya06 Sibelemre Evet canim biraz kalabalik orasi ama doktorundan memnunsan değiştirme doktor çok önemli .Kime gidiyordun orda 🤔
Sibelemre Hulya06 ayişe günenç e gittim ilk gittim ama ilgileri çok hoşuma gitti durmadan kontorole geliyorlardı durumumdan doktora durmadan haberdar ediyorlardi