Oyak uzaydanbirisi öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın.sezeryanda uyusturma olayı nasıl oldu? Belinizde falan ağrı var mı birde dikişler estetik mi? Doktorlar nasıldı?
uzaydanbirisi Musemma06 genelde bayan istiyolar , zorda kalmadıkça erkek almıyorlar, çift kişilik odada kesinlikle almıyolar erkek refakatçi
SevgiUlucay Süreç nasıldı anlatabilir misiniz? Doğumhanede bebek doğduktan sonra yanınızdan alıp götürüyorlar mi geri ne zaman getirdiler nasıl oldu
uzaydanbirisi SevgiUlucay ben sezaryen oldum doğumhanede değildim , ameliyathanedeydim , bebek doğunca bana gösterdiler kıyafet giydirdiler tekrar bi gösterdiler sonra ameliyathana soğuk olduğu için diğer alana geçtiler , benim dikiş işlemi bitince beni de oraya aldılar 1 saat kadar orda bekledim , bebeği filan emzirttiler sonra servise geçtim
uzaydanbirisi Oyak teşekkür ederim 🌸belden yapıyorlar hiç bir acı hissetmedim , estetik dikiş olarak neyi kastediyorsunuz bilmiyorum , normal sezaryen dikişi benim, doktorlardan hemşirelerden ebelerden hepsinden çok memnun kaldım , çok korkarak gitmiştim açıkcası
kbra006 uzaydanbirisi merhaba gözünüz aydın sonda olayı nsl oluyor uyustuktan sonramı takıyorlar yoksa uyusmadan oncemi bide yatış iki gece dimi sezeryanda
guliii uzaydanbirisi bende orda doğum yaptım hem çok temiz hem işlerini çok iyi yapıyorlar boşuna özele para vermeyin
kbra006 uzaydanbirisi teşekkürler doğumdan hiç bı acı hissetmedinz dimi uyusukken.birde doğum sonrası karına bastiriyolarmi pis kan temizlensin diye o çok acıtıyor diyorlar
bsranur123 uzaydanbirisi öncelikle hayırlı olsun cnm 💜 sezeryandan sonra jic alttan muayene ettilermi seni cnm
uzaydanbirisi kbra006 evet hiç bişey hissetmiyorsunuz , sıfır acı . Sadece dokunduklarını hissediyorsunuz. Karnıma bastırdılar evet 2 kez , biraz acıyor ama maalesef dayanmak zorundasınız 🥲 zaten çok kısa sürüyor işlem
kbra006 uzaydanbirisi teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için çok sağolun genel olarak söz memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla bizde öyle oluruz inşallah nasipse
sevgiserkan uzaydanbirisi hayirli olsun saglicakla buyutun bebeginizi 😇 dikis aldırma gibi bir durum söz konusumu acaba sezaryen yeriniz icin bir de kac gun yatis verdiler 😊
Siyah-Nur uzaydanbirisi bebişiniz hayırlı olsun. Benim de ikinci sezeryan olucak etlikte düşünüyorum ama ilk sezeyanda dikiş aldırma olmamıştı nasıl oluyor acaba hemen mi alıyorlar yoksa taburcu olduktan sonra gün mü veriyorlar dikis aldırmak için