Zehraumut Kızlar tüp bebek tedavisi olan annelerimiz elimizde 3 kutu iğne var arkadaşım yeni doğum yaptı vakti olmadığı için ben post açıyorum parayla alanlar durumu olmayanlar bize ulaşsın karşı ödemeli kargo yapıp göndericez ihtiyacı olan yazsın burdan
Mavimsii_56 Zehraumut canım bana gönderebilirsen iyi olur aslında bnmde bitmek üzereydi tabi kimseye söz vermediysen.
Ege_mommyy_11 Mavimsii_56 sağlık ocağındaki aile hekimi bana yazıo canım ben bilmiodum çok para verdim artık yazdırıyorum 5 kutusuna 250₺ veriyorum artık oksapar 6000lik sendr yazdır yoksa başa çıkılmıyor
boymomyz Mavimsii_56 çok ödeme yapıyormuşsun öyle saçmalık mı olur ya . Ben doğuma kadar ücret ödemedim . Herkese ayrı muameleyi hiç sevmem .
Zehraumut Mavimsii_56 şaka yapıyorsun benimde raporlu ben 3 kutu iğne ecopirin birde gaviscona 75 tl verdim raporun varsa bu kadar ücret alamaz senden sigortan yokmu birde AKSEF yazmıştı doktorım
Mavimsii_56 Ege_mommyy_11 o da aynı basta öyle yzdırıyodum zaten ama saglık ocagı cok yazamıyor zaten ama o rapordan daha fazla paraya geliyor
beyza_77 Mavimsii_56 benimde raporlu suana kadar 25 kutu aldim 25 tl ödedim oda muayene ücreti. Sizin bi hata olabilir daha haftanizda erken araştırın mutlaka
Mavimsii_56 Ege_mommyy_11 hastaneden gecen ay aldım sadece ondan önce normal saglık ocagında yazdırıyodum
Ege_mommyy_11 Mavimsii_56 aynı şey benim söylediğimle işte o zaman siz 4 kutuya 800 vermişsiniz bide ben dün 5 kutuya 250 verdim nası oldu bu 🤔
Mavimsii_56 Ege_mommyy_11 senn indirimin fln mı var gecen bi kız da bedava aldıgını söylemisti. Neye göre oluyor bu anlamadm ki bu ay zaten daha fazla olur kesin zam gelmistir😂
Ege_mommyy_11 Mavimsii_56 zqmlı aldım ben indirimimde yok yani başka ilaç almış olabilir misiniz yanında
SusamTanecigi Mavimsii_56 ben 3 aylık reçete etti doktor öyle aldım hatta iki kutu falan kaldı elimde hiç ödeme yapmadım ben bu ikinci gebeligim kızımda da hiç ödeme yapmamıştım raporda ne yazdığı da önemli sanırım raporunuzda ne yazıyor