Sevgi-59 Tam uyku esnasında midem ağzıma geldi , asşa yatamıyorum şuan yattığım gibi midem kötü oluyor, yarım saattir oturuyorum
Canann1601 Sevgi-59 ay benim de bugün temizlik yaptıktan sonra karnımda başta bir sertleşme oldu bebek hareket ediyordu diye üstünde durmadım ama saatlerce geçmedi kasılmaya başladı karnım 22+2 haftalığım akşamüstü 4-5 gibi başladı gece 9-10 a kadar geçmedi eşim karnımı ovuyordu en son öylece uyumustum. Bir saat önce uyandim birden ağrı geçmiş ama hala uyuyamıyorum uykum gelmiyor
chefmom Sevgi-59 bende hiç yoktu mide şikayeti dün ve bugün biraz gergin geçti günüm.. onsan dolayı mı bilmiyorum az önce mide yanmasına uyandım 🤢
Elisa46 Sevgi-59 benimde yanıyo ağzıma geliyor midem o kadar kötü ki. Hamilelik boyunca buz yemekten bi hal oldum
Sevgi-59 Kediyiyensatanist_fare evet cok az kaldı , bu aralar böyle gece uyurken mide şikayetiyle uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum bidaha
Sm135 Sevgi-59 bende ellerimin ağrısına uyandım parmaklarım davul gibi oluyor acıyor yazarken bile uçları batıyor. Bazı geceler midem fokurduyor resmen boğazım acıyor artık 35+1 iz bizde🥹
Youngmotherr Sevgi-59 sade maden suyu iyi geliyor ben öyle yapıyordum, emzirme mesaisine başladım oğlum gece uyumamayı seçiyor o yüzden uyuyamadım 🥲