Elis-im ay ben de normal doğum isterken, denerken 12 saat suniden sonra sezaryene alındım. Genel anestezi yapıldı ama bana. Kan kaybım çok olduğu için kan taktılar, kanlar bitene kadar da ayağa kalkmam yasaktı. O yüzden geç kalkıp yürüdüm maalesef. 3. Gün hastaneden çıktım ama bebeğim sarılık olmuştu, ertesi gün tekrar gittik kan vermek için, 6 saat sonra tekrar kan verin dediler. Böyle böyle 10 gün boyunca sabah hastaneye git, akşam gel şeklinde ilerledik. Sürekli bebeğin sarılık değerine baktılar. Sürekli de sınırdaydı. Ne yatması gerekecek kadar çok, ne tamam artık gerek yok gelmenize diyecek kadar azdı değeri.
Ben bu arada balon gibi şiştim. Ama ne şişme. 62-63 le doğuma girdim, 1 hafta sonra hala aynı kilodaydım ödem yüzünden. Ellerimin kemikleri görünmüyordu, ayak bileği denilen şey zaten yoktu. Annem falan korktu, iğne batırsak uçacak gibisin diyorlardı. Hamileliğimde çatlamadım, o dönem kesin her yerim çatladı diyordum. 36 numara ayakkabı giyerim, 38 numara bile olmuyordu. Evde 3 gün dinlenince kendime geldim, ödemim yavaş yavaş inmeye başladı. 3-4 gün içinde kendime geldim. Bu arada sürekli parol aldım, duramıyordum ağrıdan çünkü. Psikolojim de bozulmuştu doğum travmasından dolayı, sanki o da ağrı yapıyordu psikolojik olarak.