A-SL Tgcgkhn benimde bi süre önce nişanım geldi doktor heran herşey olabilir dedi bi akşam vi yorgunluk bi uyku hali vardı üstümde gece tuvalete kalktım bi baktım aslında suyum geliyormuş ona kalkmışım sonra uyuyamadan sancılar yavaş yavaş başlamıştı zaten
Pnr_KMRC1 Tgcgkhn su geldiği gibi doğum hemen başlamıyor vaktiniz olur yani hastaneye gitmeye bende korkuyordum korktuğum başıma geldi sezeryan istemiyordum sezeryan oldum hep erken doğar die korkum vardı erken doğdu yavrum bence olumlu düşünün olumlu olsun 🫶🌸
babyme_ay Tgcgkhn benim gece uyurken geldi canım. Saat 3-4 gibiydi. İlk önce anlamadım tabi tuvaletimi kaçırdım sandım ama geçmedi akmaya başladı ve hafif sıcak olduğu için zaten hemen anladım suyunun geldiğini.
Naressmom1644 Tgcgkhn al iste bende buna tutuluyorum. Ben 38 i bitiriyorum artık 39 a giricem. Haftasi benden geride olanlar çatır çatır doguruyo suyu foşluyo ,nişanı geliyo. Bende neden bişey yooookkkk
Tgcgkhn Naressmom1644 benim sancı başladı açıklık 2 parmak olmuş oy oy sancı sıklaştığında hastaneye gideceğim 🥹🥹🥹