Arassimo Kizlar et restorani kebapci tarzindan ziyade farkli olsun diye dusunduk farkli bir restoran olabilir farkli konsept olabilir.. quick china tarzi ama quick china deil oraya cok gttik zaten
Arassimo adatuna 😄😃 daha bugun ordaydik. Ben jazz muzik esliginde felan bir yer olsa dedim esim de o ney oyle hic sevmem dedi
umudum23 Arassimo Yok değil ama sık bir yer, yemekleri.iyidir ozel gunleri icin ozel odalari falan da vsr hatta en son gittigimizde vardı. Biraz fiyatlari yuksek ama denenebilir
Arassimo Beyzanury1234 😅😃 en guzeli aslinda ama iste ozel gun diye bir farklilik olsun da istiyor insan
Beyzanury1234 Arassimo ben evde yapmıştım vallaha sofra hazırladım mumlar koydum Ankara’da mekan bilmediğim için o kadar 😅😅😅
Arassimo Beyzanury1234 ben de gecen yil oyle ypmistim canim ama bu sene yapasim gelmedi ya farkli bisi olsun istedim. Ucuk kacik fiyatlar odemeden aslibda disari cikip bi hava degisikligi istiyor insan
Beyzanury1234 Arassimo eryamanda bide Kızılay’da var canım Instagram bakabilirsin karaoke odası yaz çıkar
Minikperi Arassimo söğütözünde Taka’ya gitmiştik balık üzerine bir restorant biraz pahalı ama yıldönğmüzü orda kutlamıştık geçen sene çok klas bir yer 👏🥰