Kiwitoveannesi Sariilayda16 benimde öyle olmuştu adetime 6 gün kala kasık ağrısı gaz ağrısı mide bulantısı göz kararması olmuştu test yapmıştım erken gebelik ama çıkmadı son 3 kala Bile çıkmadı 1 gün gecikti öğün cok ağrıdı karnım adet alacakmış gibi saat 1de oglende test yaptım duşa girdim Bi çıktım çift ççizgi
Semabkr Sariilayda16 bulanti için erken olduğunu düşünüyorum ama bende de kasıkta batma olmuştu. Bel ağrısı ve kalçadan bacağa doğru kramplar oluyordu. Adetime 2 gün kala idrar testi ile öğrendim. Olabilir yani sende de
Patito__ Sariilayda16 bendede sadece sag kasikta surekli ic bacaga dogru cekilmeli bir agri var. Solda cokcok nadir oluyor bnm bata da 4 gun kaldi. Bende umitlendim bu agriyla ama bakalim
Lelalela Sariilayda16 benim de reglime 4 gün kala sol kasığımda ağrı olmuştu regl olacağım sandım ama test yaptım direk kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı test yapsana sonucu beni le de paylaş
Melisare Lelalela bnmde daha 4 gün var şuan adet olcak gibi ağrım var test yaptım dünde bügünde tek çizgi çıktı ilerde acaba pozitif çıkma oranı varmı
Lelalela Melisare olabilir canım moral bozmak yok ama artık test yapma adet gecikmesini bekle yıpratıyor insanı test yapmak
Neslihan1309 Benimde 10gün var belim aşırı ağrıyo , kasıklarımda kramp gibi ağrıyor bayadır adete 10gün kala böyle ağrımamıştı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallaahh 🙏
Zeyela Neslihan1309 2 haftadır sağ kasığımda batma ağrı belimde ağrı var sağ bacağım çekiliyor gibi oluyor ve asla geçmedi yani bakalım hala şu anda da iğne batıryormuş gibi oluyor daha önce böyle olmamıştı enfeksiyon da olsa bu şekilde ağrımıyordu benim bakalım hayırlısı
Lelalela Sariilayda16 pozitife dönebilir canım ama test yapma bence artık adet gecikmesini bekle o test yapma evresi çok yıpratıyor insanı
Sariilayda16 Lelalela inşallah inşallah zaten test yapa yapa artık test kalmadı 😅 geçikmeyi bekleyecegım artık son 5 gün
Melisare Lelalela inşallah pozitif çıkar 2 senedir kaç doktora gittim hiç tedaviye başlamadım bu sefer ilk defa çatlatma iğnesi vesaire vurulunca umutlandım olucak bu sefer gibi hissediyorum 🤲🏻☺️
Zeyela Son 1 gün vallahi benim gibi sabreden yok sanırım kızlar 😅 test yapmadım bayağ belirtilerim var 🤭
XEmosumX Zeyela ayni belirtiler bugun bendede var gogusumde falan bisey yok ama sol tarafim batiyor agriyor cekiliyor sanki bacagima vuruyor dünden beri catlatma ignemin bugun 9.günü çarşamba günü 13.günü test yapacagim cok heyecanli siz yarin mi yapacaksiniz test