Htcdgrl Uygulamaya göre son 1 günümüz var ama kızımın hic gelesi yok ağrım sancım sızım belirtim aslaa yok var mı böyle sıfır belirtiyle bir anda kolayca doğum yapannn biraz pozitif basalımmm bünyeye cok stres oluyorum artık doğuramicam diye :((
Doruk_annesi Htcdgrl Moralini bozmak için gelmedim benim de bugün 40 oldu ama sadece karnımda hareketli onun dışında hiç sancı yok Sabah doktor randevum var bakalım ne dicek
Btl-Als Htcdgrl Bu saatten sonra sıcak duş al faydası olur benimde 40+5 de doğdu sıcak banyo yapmıştım suyum gelmişti
Htcdgrl kahvesever__ hayırlı haberler alırsın insallah benim doktorum 40+5 e kadar falan beklicek anladığım kadarıyla o zaman gel dedi umarım sancılarım gelir senin acılma vs var mı hic
Doruk_annesi Htcdgrl Çatı muayenesi açıklık hepsini sabahki randevu da bakıcam dedi ben normal istiyorum ama bizim paşa biraz kilolu doktor ne dicek bakalım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏❤️
kahvesever__ Htcdgrl hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla doğum yapalım 🥰yarın bakacaklar açılmama
Htcdgrl kahvesever__ Allah hayırlısıyla kavuştursun insallah hepimizi devlet takipli misin özel mi canım
Htcdgrl kahvesever__ devlet bekliyor 41 e kadar ama ozeller genelde beklemiyor hayırlısı olsun hakkımızda 🥹🥰
Htcdgrl Btl-Als sıcak suya falan oturuyorlarmıs acaba bi zararı olur mu korkumdan deneyemedim ben sıcak dusa ara ara giriyorum belden asağımı sıcak suyla yıkıyorum
Btl-Als Htcdgrl Valla oturana denk gelemedim ve yapmdm fakat sıcak su iyi geliyor belden aşağısı ben denedim ve oldu birazda zamanı vardr canım
Zeynoo28 Htcdgrl benimde son 15 günüm yalanci sancilarim var ve 3 cm acilmam var Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤰🏼
Fbusrak Htcdgrl ilk bebeğim 41+1 de geldi gece sancılarım başladı sabaha doğum yaptım o günde doğmasaydı ertesi gün suni sancıyla başlatacaklardı doğumu