Nahideuralcan 2 gün önce yaptırdım temiz çıktı çok şükür 🙏🏼 o kadar abartıyorlarmış ki ben gitmeden iki gün önce den stresim başlamıştı acaba yaptırmasam mı öyle olur mu böyle olur mu yani bazen gerçekten bazı insanlar aşırı aşırı abartıyorlar olayları ya rahat olun başta bunu sölim…devlet hastanesinde yaptırdım eczaneden 75g içeceği aldık çilekli varmış gayet iyiydi çilekli olması,şeker kullanan biri olmadığım halde rahatsız olmadım evet baydı boğaz yaktı ama inanın dayanılmaz bir şey değil içeceği 15 dk içinde içmeniz gerekiyor içmeden önce kan veriyorsun içtikten 1 saat sonra veriyorsun içiminsen 2 saat sonra yine veriyorsun totelde 3 kere kan verdim gece 12 den sonra bir şey yiyip içmedim,kan verme esnasında da bitene kadar bir yenmiyor içilmiyor…son dakikalar doğru artık çok susadım o kadar hastanede koltukta eşimin omzuna dayadım kafamı öyle bekledik..ki ben korkumdan adamı ise göndermedim bayılırım vs diye o kadar gözümü korkuttular ama gelmese bile tek başıma verirmişim illa kı böyle bi sarsıyor ama inan bana çok basit bir işlemmiş tabi kişiden kişiye değişiyordur bir şey diyemem bayılan kusanlara