Bebekbeklrkn Kızlar kaçıncı gebelik nasıl gidiyor cinsiyetler öğrenildi mi ? Detaylı düşünüyormusunuz🥺
merii10 Bebekbeklrkn bnde bugn 15+2 oldum yarn kontrolüm var en son doktr kıza bnzetmisti yarn netlesr büyük ihtimalle. siz ogrendinzmi
Melikewell 15 değil ama 12+6’dayım ben de her şey yolunda çok şükür, henüz göstermedi cinsiyetini nazlı çıktı benimki :))
merii10 Bebekbeklrkn sağlıklı olsunlar insalah. bu haftada bnm kasik agrilarm oluyr ara ara sizn de varmi
Bebekbeklrkn merii10 Evet cnm oluyor karnım acıyor hatta bazen rahim ve bebek büyüyormuş çok aşırı sık olmadığı sürece sıkıntı yok heralde 🥰
merii10 Bebekbeklrkn benm karnım çıktı baya sizde durumlar nasıl zatn kilolu hamile kaldım pek belli olmaz diyordum ama baya baya belli ☺️
Bebekbeklrkn Melikewell Ay hadi gözün Aydın canım kız evlat bambaşka 😘😘 benimde kızım var arkadaş gibi
Melikewell Bebekbeklrkn çok teşekkür ederim 🥰 cidden öyle kızların yeri hep bi başka biz de hep koz istiyorduk eşimle nasip oldu çok şükür 😇 sizin de kızınızı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏼