Aybarssmom_ Kızlar anne yanı park yatak beşik düşünüyorum ama sonra diyorum ki anne yanı olması çok önemli mi acaba dönmeye başlayınca sıfırlayamam sonuçta sizin fikirlerinizi de alabilir miyimm
Baharoloji Aybarssmom_ ikea sundvik beşik kullandım yan taraftaki bariyeri çıkarıp yatağa dayayınca anne yanı oluyor sonra da tekrar takıp kullandım şimdi ikinci gebeliğimde yine kullanacağım çok rahat ettik park yatakta almıştım Kraft yazın başka bir yerde kalacağımız için onda rahat etmedi hiç özellikle üst kısımda çok sallanıyordu ve haşır hışır ses çıkarıyordu tahta modeller bana daha iyi geldi
Minigiim-vebenn52 Ben de park yatak alacağım hem yaşına kadar kullanabilir yaşından sonra da kullanabilir odasını ayırana kadar düşme riski yok hem köye tatile vs gittiğimde yanımda rahatça taşırım diye düşünüyorum sadece görüntüsü çok kaba ya 😂
Asye22 Ben park beşik aldım ilk olarak anne yani kullnicam büyüyünce de kullaniliyor hatta oyun parkı olarak içinde de oynayabiliyor çok kullanışlı
Minigiim-vebenn52 Aybarssmom_ bence gerekli değil ya park yatağın da katmanı var yatak yanında tutabiliyorsun katmanı yukarı çekip zaten anne yanını altı aylık olana kadar anca kullanacak sonra kaldıracaksın