DeustchBurcu OZNUR78 gelme bacım gelme burası çok sıcak🤦🏻♀️ 34ten bildiriyorum “uykulaaaaar haram olduuuğğğ” 2. Trimester balayı gibiydi🥺
imrnx OZNUR78 sıcaklar olmasa aslında iyi gibi😂 mide yanması oluyor bazılarında, sonra iyice teklemenmeler başlıyor🥲 uykusuzluk ve de beni en cok zorlayan gece nefes darlıkları😂 inşallah hiç biri olmaz sizde
DeustchBurcu cancel_ ayyyy bi de öksürüğüm var ki 20 gündür geçmiyor🤦🏻♀️ bu öksürükle nasıl sezaryen olucam diye düşünmekten olan uykum da gitti🥺 16 aylık kuzum var bir de, aman sabahlar olmasın 💃🏻
OZNUR78 imrnx cok kipir kizim icimde cok oynuyor beni uyutmuyor simdiden gece 4 de 5 de uykuya daliyorum 😥
Kayaderler OZNUR78 me yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun saçma bi hal içindeyim 😬
elifserra00 OZNUR78 az yemek dik yatak 😂 34. hafta mide yanması yediğini hazmedememe uzun süre belli bir pozisyonda oturamama yada yatamama, tuvalete çıkamama, sıcak basması, kıpır kıpır bacaklar… Olsun az kaldı 🥲🥲🥲
Kayaderler OZNUR78 yok ben iki öğünü zorla yiyorum sürekli bişiler içmek istiyorum oda rahatsız ediyor belli bi süre sonra gece 2 de zor uyuyorum zaten bide 2 yaşında oğluşum var sabahta erken kalkıyor asla deliksiz uyuyamıyorum zaten 😬34+5 olduk bitti ama bende bittim
cancel_ DeustchBurcu 😭 ay çok geçmiş olsun benim de sağ bacağım da kramp var geçmiyor Allah yardımcımız olsun 🙏
Tayyibe42 OZNUR78 her trimesterin bana gore zorlugu vardi ama 3. Trimesterin zorlugu daha farkli geldi hem kilo alimim cok oldu hemde agirlastim mide yanmalari gece uykusuzluklari felan