Bsraa9595 busraaa10 İlk ağrılar regl ağrıları gibi oluyormuş ama sen biran önce kan verip doktora görünnn vakit kaybetmee ay çok heyecanlııı🌸😂 bizi de haberdar ett
Bsraa9595 Selma2412- Çok teşekkür ederimm avokado tüketiyorum folik asitte içiyorumm 2 aydır 🌸 hemen yataktan kalkmamaya da dikkat ediyorum henüz nasip olmadııı inşallah diğer aylara 🙏🏼🐣😍
Cansu777 Yesimsim bende başlıcam yarın inşallah herşey gönlümüzce olsun önce de kullanmıştım ama o zaman olmamıştı 🥹
Edakgndzzz busraaa10 5 gün var aşırı karnım ağrıyor. Senin öyle oldu mu canım. Sanki 1 2 güne adet olacakmışım gibi. Adet ağrısı olsa bu kadar erken başlar mı ? Test yaptım negatif çok canım sıkıldı
busraaa10 Edakgndzzz canım benim sağ kasığıkda batma gibi bi his vardı hala var hatta bıçak gibi böyle çok tuhaf ara ara da adet olmuşum gibi ağrı oluyo kiii normalde benim çok ağrım olur adet dönemimde
busraaa10 Bsraa9595 ay evet ya bende çok şaşkınım bugün gitcem acile ilaçlarım var astım ilaçları kullanamıyorum onu söyleyince belki yaparlar 😂