Liliumom Hamilelikte kaç kilo aldınız, doğum sonrasında eski kilomuza düşebildiniz mi? Kaç ayda verdiniz kilolarınızı? Hamilelik kilolarımı vermeye çalıştığım bir dönemdeyim sizde durumlar nasıl merak ettim ☺️
Anneseker Liliumom ben pilates yapmaya başlayacağım önümüzdeki hafta sıkılaşmak için sizede tavsiye ederim kilo probleminiz varsa
PervinY Liliumom Ben ilk doğumumda 52 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim. Bebeğim 6 aylık olduğunda tüm kilolarım gitmişti eski kilomdaydım. Emzirirken iyi kilo verdim de sütten kesince asıl almaya başladım 7 kilo aldım geri🤭
cancel_ Liliumom 30. Haftadayız 77 ile hamile kaldım şuan 83 üm inşallah çok almadan şu haftaları atlatırız ekmek yemeyince sanki daha iyi oluyo bazı insanlar 15 20 kilo ile doğuma giriyor kilo alınır verilir yeterki sağlıkla gelsinler 🌼🥰🙏
Liliumom Anneseker yaklaşık bir aydır beslenmeme dikkat ediyorum 73 ten 69 a indim gidişattan memnunum. Emzirdiğim için yavaş yavaş kilo vermek istiyorum. Yanına spor da eklesem çok iyi olacak vakit bulanilirsem 🤍
Anneseker Liliumom he aşko sen doğum yapmışsın ben hamileyim henüz bugün bir yerle görüştüm 10 ders haftada 2 defa 4 bin tl istedi normal mi bilmiyorum ama gereksiz geldi zaten önceden pilates deneyimim vardı topum matım hepsi var youtubeden izleyip yapacağım
Liliumom Anneseker aynen 10 aylık kızım var 😄 bebişle bir yere spora gitmem zor ben de yapsam evde yaparım zaten
Liliumom cancel_ ben de 66 ile hamile kalıp 80 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 71 kiloya düşmüştüm. Aynen sağlıklı olsunlar inşallah hepsi hallolur ☺️
MadameHappy34 Liliumom 60 ile hamileliğimi öğrendim 70 ile doğuma gittim. Doğum sonrası 64 e düştüm çok zor bir doğumdu..Şuan 4 ay olacak hala 63-61 arası gidip geliyorum emzirdiğim halde. Zaten normal de zor kilo veren biriydim diyet ile şuan emzirdiğim halde gitmiyor kilolar.. Hamilelikten önce 54-56 arasıydım.🤦♀️🤦♀️ Neyse doğum da gidiyor aman sonra diyet yaparım diye düşünmeyin diyette yapamıyor insan emzirdiğiniz için.
Liliumom MadameHappy34 aynen öyle 2. Hamileliğimde hamile kalmadan güzelce kilo vereyim de aldığım kilo dokunmasın diye düşünüyorum inşallah 😄 çünkü bu hamileliğimden önce normal kilomun üstüne çıkmıştım 60 kg civarında gezerken evlendilikten sonra 66 kilo oldum. Sonra veremeden hamile kaldım 🤰 Sütüm azalmasın diye ağır diyet yapmıyorum şimdi tabii yavaş yavaş gitsin sorun değil 😌
Nuraslanklc Liliumom 30 kilo almıştım doğumdan sonrada 10 ay 15 kilosu hariç verdim kendi imkanlarımla ama yapıştı o gitmeyince zayıflama çayı içmiştim 10 kiloyu da onunla verdim