Zynp19 Kızlar bebeğinize aldığınız kıyafetleri hangi marka deterjanla yıkadınız hangisini önerirsiniz
zlemAbbasiTun Zynp19 bende baby mee kullandım hem sıvı detarjanı hemde yumoşunu aldım kokusu çok güzel sabun tozuda aldım kullanmadım daha oda baby mee😊
Zynp19 yavrularim2019 bazıları sabun tozu kullanıyo ama sizce o nasıl olur dalininkini görmüştüm sanırım e bebekte
yavrularim2019 Zynp19 tozunu hiç görmedim ben setini aldım herşeyi vardı sıvı deterjanini kullandım bnada başkası önerdi
mucizem_0809 Zynp19 henüz yıkama vaktimiz gelmedi ama dalan granül sabun tozu aldım bide etimatik aldım onlarla yıkıcam yumuşatıcı kullanmıcam gözenekleri tıkayıp hava aldırmıyo diye duymuydum ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi
defnekrmn Zynp19 canım buradaki ürünlerden herhangi birini alabilirsin diğer markalar kimyasal içeriyor https://www.instagram.com/p/BoCKloCHvaO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=158dlkddqj7dk
aslhnyz Zynp19 incia sıvı çamaşır sabunu tamamen doğal ve organik bir ürün bir kere çamaşırları yıkayınca parfüm kokmuyor eğer mis gibi kokuyorsa içinde parfüm var demektir parfüm de kimyasaldır
Deletedmom328 Zynp19 canım ben green clean kullanıcam inşallah tamamen doğal bir ürün herkes tavsiye ediyor birde
Gurbetgelini Zynp19 hiç yazmıyordum böyle postlara canım ilk defa yazıyorum ben hiç ilaç kullanmadan yıkadım ütüledim kirlenenleri de bizim çamaşırları nasıl yıkıyorsam daha az ilaçla yıkıyorum yani demem o ki çokta inçcelemeye gerek Yok bence