esinnnnn1 Honeybaby_ bende aynı sıkıntı var travozol kullandım fayda etmedi , doktor daha sonra hamazinc verdi ama pişik kremi ile karıştırıp kullan dedi o baya rahatlattı
Derinnmom Honeybaby_ aşko bende de vardı bi tane hap yazmıştı bana doktor onu içince hemen ağrım geçiyordu, sonra serum vermişti serumlarla enfeksiyonu 6 günde tamamen bitirdim 🙏🏻
KuzeyinAnnesi10 Honeybaby_ bende de var 2 3 gündür vajinal mantar galiba pazartesi doktora gidicem bi evde sirkeyle falan yıkıyorum oturma yapıyorum ama geçeceğini düşünmüyorum çok kötü bisey ya
ssinemeylul Bende seninle aynı durumdayım çoook kötü travazol iyi geliyor birde ılık suya bi kaç kaşık elma sirkesi koyup vajinanın tıka çok rahatlatır
Derinnmom ssinemeylul kız sen ne diyorsun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ kız hamile nasıl öyle birsey yapsınnnn sakınnn yapmaaa
Fbeetl ssinemeylul bana doktor demisti ilik suya cok az elma sirkesi koyup yika diye cok da iyi geliyo gercekden
Honeybaby_ Travazol normalde banada iyi gelirdi ama şuan akıntı da fazla iyi gelmiyor sirke bir kez denedim ağlamıştım daha çok yaktı ☹️🔥
Honeybaby_ Ygmrcylin Doktorum artık bi çözüm bulamıyor en son 6 adet antibiyotik verdi enfeksiyon geçirmek için hiç değişmedi değerler dedi artık sende bende yorulduk ilk aydan beri geçmiyor idrar yolu enfeksiyonuda vajinayı yıpratıyor artık🤦🏻♀️
Ygmrcylin Honeybaby_ bol su tüketiyor musun ? Bende en basından yaşıyorum hep yüksek ama suyu çok içince gecıyor onu fark ettim ilaçta pek kullanmadım
Honeybaby_ Ygmrcylin Tüketiyorum evet o gün 3 litreyi tamamlarsam rahatım ama biraz azaltayım aksasın gece ızdırap oluyor
ssinemeylul Derinnmom doktor da söylüyor vajina içini yıka demiyorum bi kaç damla suya koyup normal yıkıyormul gibi yıkıcak
Honeybaby_ Derinnmom Bilmiyorum biz neden geçiremedik 35. Haftadayım artık Doğumla da geçmezse bakıcam çaresine
Honeybaby_ KuzeyinAnnesi10 İçeriden gelen enfeksiyon sebep oluyor dışarıdan muayeneler pek kalıcı değil
Merve1616 Honeybaby_ 30.haftaya kadar bende de tekrarlayan mantar vardı.Doktor 2 kutu fitil ve travazol krem verdi onları kullandım geçti.
Honeybaby_ Merve1616 Fitilde kullandım sanki o kaşıntıyı daha arttırıyor akıntıya biraz iyi geliyor ama