Frht-cnss Bebeğim bugün sürekli uyuyor saat 3 te bi yattı 5 te 7 de besledim tekrar yatıyo endişeleniyorum emip yeniden uyuyo emerken uyuyakalıyor dün geceden beri zorla veriyorum başına böyle bişey gelen var mı kızlarrrrr
Yenibirannee Frht-cnss yenidoğan doneminde oldugu icin uyumasi gayet normal. Uyandiginda dikkatini cekecek seyler yapabilirsiniz yada altini acip siz uyandirin. Tam uyanik kalma saatleri ezberimde yok ama onlari takip ederek sizde uyku-uyanik kalma sürelerini karsilastirabilirsiniz
azragonul Frht-cnss keyfine bak yaa uykucu demek bebis benim ki 2 bucuk yasinda hala uykusuz geceler 😂😂
duriskonunannesi Frht-cnss o dönemde uyumaları normal sonra zaten hiç uyumuyorlar ,bir de uykusuz geçen günlerin ardından birkaç gün fazla uyuyabiliyorlar
Frht-cnss Yenibirannee normalde 75 90 dk kadar uyanık kalıyorlar benim oğlumda öyleydi 3 uyku yapıyordu uyku araları bu şekilde dzenliydi ama bişey oldu anlamıyorum
Frht-cnss Esmaxzcv canım oğlum iki buçuk aylık ve dün doktora gittim mama takviyesine başladık tahlil filan hepsi yapıldı doktor da gördü oğlumu bi sıkıntı çıkmadı çok şükür