Kızlar geçen ay bebiğimin hareketleri değişti hiç hissetmemeye ve afedersiniz rahmimde vurduğunu hissetmeye başladım normale bebeğim çok hareketlidir ve sürekli yukarda oynar tekmeleride serttir ilk başta önemsemedim sonra 4 gün kadar geçmeyince doktoruma gittim ve anlattım dokyor rahim darlığım olduğunu bebeğiminde içinde sıkıştığını söyledi ayaklarıyla rahmime tekme atıyormuş erken doğum riskin var hiç ayağa bile kalkmicaksın dedi progestan fitil yazdı 10 gün kadar kullandım ve bebeğim yukarı çıktı eskisi gibi sert tekmeler atmaya başladı doktorumda muayenede riskin geçtiğini söyledi bende eski hayatıma devam ettim ayaklandım ev işi fala yaptım 3 gün önce yine aşşağıya indi bebek ve yine hareketleri yavaşladı sadece rahmime vurmaya başladı benim gibi rahim darlığı yaşayanlar varmı çok korkuyorum 3 gündür yine eskisi gibi oldu bebeğim 29 haftalığım doğum yapacam diye çok korkuyorum ve bi bilgi daha vereyim afedersiniz ilk cinsel ilişkide de benden kan bile gelmedi ve hâlâ da her ilişkide ağrım oluyor hiçte kanamam olmadı eşim sorun etmedi saolsun ama bu rahim darlığı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen evlendikten 3 hafta sonra hamile kaldığım içın doktora gidip muayene olmadı bu konu hakkında doğumdan sonra gidip doktoruma anlatmayı düşünüyorum