Mucizesinibekleyenacemianne Esila61 çok geçmiş olsun. Aynen rabbim oraya da düsürmesin orasız da bırakmasın🤦🏻♀️ inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza🙏🏻 Sanki hiç geçmicek gibi kalan 16 hafta😐
mom02636 Mucizesinibekleyenacemianne ben sağlık ocağında test yaptırdığımda alt 65 çıktı 10 gün sonra hastanede yaptırdığımda 55 çıktı sağlık ocağında bekletilip gönderdikleri icin yanlış sonuç çıkmış olabilir dedi doktor çok şükür sorun yok suan 11+1 olduk
Mucizesinibekleyenacemianne mom02636 ben de özelde dahiliyeye gittim sağlık ocağından aldığım sonuçla. Ordaki doktor da aynı şeyi dedi. Burda da bi kanda bakalm dedi, yarın inşallah birazdaha normal çıkar değerler🙏🏻🌸
Bsrszn Merhaba, hamileliğinin 5. Ayından beri bu sıkıntıyı çekiyorum. 2 kez ultasona girdim, herhangi bir problem çıkmadı. En son safra asidi ile ilgili bir kan testinde (tam adını hatirlamiyorum) sonucum yüksek cikti. Gastroentoloji doktoruna yonlendirildim. Ursactive isimli bir ilaç verdi. 2 haftada bir kontrole gittim. Şu an 37 haftalık hamileyim. Sonuçlarım normale döndü. Doğumdan sonra ilacı birakicaksin dedi doktor. Her ne kadar hamilelikte ilaç kullanmak istemesekte, karaciğer enzim yüksekliği hem anne hem bebek için tehlikeli olabiliyor.
Mucizesinibekleyenacemianne Bsrszn çok teşekür ederim ben de yüksek çıkarsa bu yönde tedavi isteyim olmadı.. :/ Herşey miniklerimiz için🤗🌸 Şimdilik sadece dahiliyeye göründüm yarınki sonuca göre dediğiniz bölümden de randevu alırım olmazsa✌🏻🙏🏻
Bsrszn Dahiliye yönlendiriyor gastroentroloji bölümüne. Çok geçmiş olsun :/ Bu konuda çok sıkıntı yaşadım seni anlayabiliyorum.
Esila61 Ben daha 25 hafta 1 günlük oldum senın bısey kalmamış ınsallah rabbım sağ saglim kucamıza almayı nasıp etsın 🤲
Merveburanaktas Fhryhsn bende omega3 kullanıyordum ALT değerim yüksek çıktı doktora henüz göstermedim sonucumu ama fazla vitamin ciğer de depolandığı için enzim yüksek çıkmıştır diye tahmin ettim ve vitamin kullanmayı bıraktım.
Bsrszn Merveburanaktas evet kullanılan ilaclar(demir ilacı folik asit balık yagi vb) enzimleri yükseltebiliyor.
alcang Mucizesinibekleyenacemianne çok korkulacak bi durum değil içiniz ferah olsun. Ben başlarda biraz korktum Ama sonra geçti😍
Mucizesinibekleyenacemianne alcang ya açıkcası ben dediğim gibi dün dahiliye doktoruyla görüstükten sonra bide ultrasonda karaciger yaglanması falan da cıkmayınca asıl boşalan demir depolarıma kafayı taktım enzimlerden ziyade.
Mucizesinibekleyenacemianne Esila61 ben martın ikinci haftası falan kendiliğinden gelcek gibi hissediyorum niyeyse🤗
SecilAhsenSura Mucizesinibekleyenacemianne canım kızımda 28 haftalık filandım bu değerlerle tanıştıgımda ultrasondu tahlillerde her hafta kontroldeydim ve benim alt AST 100 deydi doktor acil sezaryen yapabiliriz dedi. Her hafta kontrol ettiler yükseliyomu diye tabi ben bunu öğrenince sebze agırlıklı beslendim çünkü bu hastalık öncesi ramazandı ve çok tatlı vs yemiştim bi anda aşırı kilo almıştım ondan kaynaklandığını düşündüm. Bol bol enginar yedim o zamana kadar hiç yememiş olmama rağmen hep sebze meyve yedim neyseki yükselme olmadı normale döndü tam 40+ 3 oldum kızım hala gelmek bilmeyince suni sancı verildi. Yani dicem o ki şakın üzülme sağlıklı beslen normale döner inşallah. Ben çok ağlamıştım erken Doğum olacak diye seni çok iyi anlıyorum 😘
Mucizesinibekleyenacemianne SecilAhsenSura çok iç ferahlatıcı yazmışsınız cok teşekür ederimmm🤗🌸 Özelde baktırdım değerler normal çıktı 22-34 🙏🏻😊