adn111 Kızlar ben 32. Haftamda çalışabilir raporu aldım 37. Hafta izne ayrıldım raporumu muhasebeciye verdim ama doğum yapalı 3 ay oldu hala ödeme alamadım bizim bir başvuru yapmamız gerekiyor muydu muhasebecimize soruyorum hala rapor bitiş tarihinde yatar diyor bir bilgisi olan var mi
Seval2468 adn111 eğer toplu alımı yaptıysa doğum izni bitince alıyorsunuz. Aylık yaptıysa aylık aliyorsunuz
ilaydakaraali adn111 canım 32 de aldıgın raporu muhasebe işlemiş olması lazımdı sonrasında canlı dogum yaptıgına dair belgeyide işledikten sonra paranın yatması gerekiyor e devlete girdiğinde sağlık raporun görünüyor mu işlemiş mi muhasebe
Smyyns adn111 kuzum e devletten bir bak bakalım PTT ye yatmıştır belki hesaba e develte ibanini girdiysen yatıyor ben doğum yapınca bir yattı şimdi gene bir ücret alacam hesaplanıyor diyor yakında oda yatar hesabıma yatıyor iban girmezsen PTT den alıyorsun e devlete gir 4a iş göremezlik ödeneği den görünüyor yatıp yatmadıgi
TgbHmz 3 ay çok geç bence normalde doğumdan kısa süre sonra yatıyor ben özel şirkette calısıyorum bizde 4 ay boyunca aylık bile yattığı oluyor bağlı olduğunuz sgk yı arayıp bir öğrenin isterseniz bu kadar geç yatanı duymamıştım hiç
adn111 TgbHmz Seval2468 başvuru da görünmüyor ama bu işte bir terslik mi var acaba diye düşünmeye başladım . Siz başvuru yapmış miydiniz yoksa raporu vermemiz yeterli mıydı
adn111 TgbHmz ilaydakaraali evet e devlette analık raporu görünüyor ama raporu olarak görünüyor hala ödeme yapılmamış. Raporun bitiş tarihi 20 ağustos görünüyor
TgbHmz Ben yöneticilik yaptığım için personellerin 32 ve 37 hafta raporlarını insan kaynaklarına bildiriyordum sadece ondan sonra ödeme oluyordu bende suan doğum iznindeyim 32 haftada cıktım suan e devlette analık olaral gözüküyor sizinkinde bir sorun var sanırım
Serifeiscann Seval2468 raporunuzu 32 de alıp o gün işyerine bırakmaya mı gittiniz yoksa önden rapor verilip 32 olduğunda son çalışmayı yapıp mı ayrıldınız merak ediyorum da
adn111 Serifeiscann 32 de çalışır raporu aldım çalışmaya devam ettim 37de ayrılacağım zaman tekrar rapor almaya gerek yokmuş zaten 37de otomatikman zorunlu iznin başlıyor ve 32de aldığın raporda 37deki izin yazıyor demişti doktorum
Seval2468 Serifeiscann 32 de çalışabilir aldım muhasebeye veridm 37 ye kadar çalıştım 38+3 de doğum yaptım doğum raporumu verdim o kadar
elifsen 32de çalışır, 37 çalışmaz, doğumdan sonra doğum raporunu muhasebeye vermiş olman şart. 170 i arayıp raporunuzu işlemiş mi sorun
TgbHmz adn111 O zaman bir bağlı olduğunuz sgk yı ya da 170 i arayıp sorun onlar doğru bilgiyi verir 😊
elifsen adn111 ptt ye adınıza yatıyor eğer e devlete iban kaydetmediyseniz. Raporun yanında bankaya gönderilmiştir ya da bekleniyor mu yazıyor
semadrd Canım iş yerini ara söyle muhasebeciniz raporu onaylasın sisteme, sgkya git doğum raporunu ver zaten muhasebe onayladıktsn sonra sisteme düşüyor benim bu şekilde yaparak 2 günde yattı param