Sbhtzmn Arven62 müslin candır 🤣 26 aylık hala kullanıyoruz gece yatarken 2 3 tane yeter bence. Tatilde bebek arabasında vs kurtarıcı oluyor
Agg0207 Arven62 4 buçuk yaşında kızım hala muslin kullanıyorum tatilde evde hele bebekken oto koltunda bebek arabasında banyodan sonra koltukta yatırırken her zaman elimin altindaydi .5-6 tane ince almakta fayda var banyodan sonra kurularken onunla siliyordm ben tüm suyunu alıyor
KuzeyinAnnesi10 Arven62 kış bebeği benim 3 tane mislini var 3 4 tane puffy battaniyesi var 2 tane de kundak battaniyesi var canım
Hzzz Arven62 benimde ekim sonu kasım başı dogumum.Ben ince müslinlerden 4 tane aldım yeterli gelir bence.Onu da birini evde birakirsam biri cantada biri annemde falan durur diye yedekli aldım aslında ihtiyac olursa yine alinabilir.Hatta int de pahaliya geldigi icin ben kumascidan begenip kestirdim
imrnx Arven62 bence evde lazım olur bende de 4 tane var şimdilik ama yine alcam boyutları farklı ama her daim lazım oluyormuş öyle diyorlar
Gizem60 Arven62 ben de Ekim sonu doğum yapacağım hem kalın hem ince hem müslin aldım ev içinde de lazım olacak sonuçta diye düşünüyorum
Hzzz bdenerigokce ama ben hic kalın almadim o incecik arkasi gozuken muslinlerden de almadım.Guzel klasik müslinlerden 4tane aldim heryerde kullaniliyor o yuzden cok değil