YuvarlanamayanPandaaa Evettt bir hafta sonu bir hafta başlagıcına merhaba… İsimden tanıyan tanır diğer hesabımdan çıktım çünkü hayatımdaki sinsirellalardan birini burda gördüm uzun zamandır yapmak istediğimi yapıp eski ismine döndüm.neyse nabersiniz kızlarım nasıl gidiyor 🤣🤣🤣🤪😘
miniklerinannesii00 YuvarlanamayanPandaaa bizde 18+2 olduk. Mide yanmasıyla cebelleşiyorum beni zorluyor🥴
Cansel76 YuvarlanamayanPandaaa 18.hafta bende mide yanması mesanede baskı yatarak yuvarlanıyoruz pandaa😂😂
YuvarlanamayanPandaaa Cansel76 @naneliseker_ ayyy bi benmı yuvarlanamıyorum bu hamilelikte ayol bu nedir 🤣🤣🤣🤣
YuvarlanamayanPandaaa miniklerinannesii00 aşkooo geçmiyor geçiriyor resmen ya bu haftadan uykusuz geceler başlado napacaz ilerdeee
Elif2143 18+1 bunları sadece ben yasıyorum sanıyordum. Sürekli tuvalete gitme , mide yanması, kaygı , vesevese aglama krızlerı sanırım bunlar hep hamılelıkten
miniklerinannesii00 YuvarlanamayanPandaaa sen de mi uyuyamıyorsun bende uyuyamıyorum sabah 5 te açıyorum gözlerimi bi daha uyku girmiyor. Gece zaten tuvalete gitmekten sürekli kalkıyorum.
Elif2143 YuvarlanamayanPandaaa valla sürekli ölümle ilgili seyler düşünüyorum. Gerveklesır dıye korkuyorum vs vs
YuvarlanamayanPandaaa Elif2143 ayy o bendede var ben notlarıma vasiyetimi bile yazdım kagıda geçirecem ameliyattan çıkmazsam oku dedim eeşime kız bebelere iyi bak kötü ane getirme başlarına diye ağladım dün
Elif2143 YuvarlanamayanPandaaa ya ben kım bakcak dıye aglıyorum kocama sen ölürsen napcaz dıyorum. Herseye aglıyorum. Sureklı bırsey buluyorum ama aglayacak. Rabbım basımızdan eksık etmesın onları
YuvarlanamayanPandaaa miniklerinannesii00 uykular öyle berbat kı o rahat yatağım en rahatsız yer gibi heryerim agrıyor tuvalet ayrı sorun gündüzleride gözümden uyku akıyor ya
Yenianneperci35 miniklerinannesii00 hep aynı sorun var 😔 ben de aynı şekildeyim. Hatta diyorum erken mi acaba da değilmiş
YuvarlanamayanPandaaa Oğlumda doğurna kadar çekmiştım kutu kutu şurup bitirmiştim buda erkek bakalım inş geçerr
miniklerinannesii00 Yenianneperci35 bende erken sanıyordum dün doktoruma sordum değil dedi . Bebişler için katlanacağız. Doğunca da onları ısırarak öcümüzü alacağız🥰🥰