Mel53 Selamlar hepinize, ya aklıma takılan bir şey var? 6. Ayda hala bir yere uzandığımızda bebeğin kordonunun çıkma ihtimali var mı? Yani bu, bu kadar kolay bişey mi? Kapkalın değil mi o kordon. Hala uzanırken falan aklım çıkıyo, uzanamıyorum. Ya da farketmeyip uzandığımda falan sonradan endişeleniyorum
deletedmom734 Mel53 şimdiye kadar böyle bir vaka duymadığımı biliyorum sadece ve ağrı sızım olmadığı sürece kendimi hiç sakınmadım bunu biliyorum başka bilmem😁
Nurcin Mel53 dikkat et.. Eşimin işyerinde bi bayan.. Uzaniyor biryere.. Küt diye bi ses gelmis... Hastaneye gidiyorlar kordon çıkmış:((( Allaha emanet hepsi..
Ruyaaa Mel53 bir akrabamz camasr asarken kndini cok zorlams yukari dogru 9 aylk bebeginin kordonu cikmis vefat etmdti bebegi .. dikktli olmkta fayda var..
Mel53 Ysn hala kordonun çıkma ihtimali vs var mı? O kapkalın şey nasıl çıkıyor ki aklım almıyor 🤦🏼♀️
Ysn Mel53 Allahın işi cnm dikkat etmekte fayda var uzanmak çok iyi bisey değil anı hareketlerden de kaçınmakta fayda var
Mel53 Nurcin yaa nasıl yaaa gerçekten mii:(((( ya çok kalın bişe değil mi bu kordon? Ve gevşek yani? O nasıl hala uzanmakla çıkıyor ki, ben uzandım bugün ve aşırı tedirgin oldum sonra
Nurcin Mel53 annem de der... Emzigi çıkar diyor o :))) Eskileri dinlemek lazim... Ama sen içini rahat tut... Ama yavaş ol artik :/ sana diyorum ama ben de hala raflara uzaniyorum. Ama öyle çok çok yükseklere degil
Mel53 Nurcin 😀😀😀 yaa bazen koltukta kumandaya bile uzanırken geriliyorum, uzanmış buluyorum kendimi ve sonradan Allahım inşallah bişe olmamıştır yaa deyip, tekmesini duyana kadar kendimi kahrediyorum😀🤦🏼♀️kolay demek ki çıkması, neyse ben daha bi dikkat edeyim o zaman🥺
Deletedmom58 Ben perdede takıyorum, en üst raflara dolap üstlerinede uzanıyorum, uzana uzana kapı cam siliyorum. Doktorunuz kendinizi kısıtlamanızı söylemediyse bence çokta takıntı yapmayın. Netice de kimse hamileyken barfiks demirine asılıp kendini sallayacak değil. Dengeyi koruyarak kendinizi kısıtlamadan geçirebilirsiniz gebeliğinizi.
Mel53 worin evet kordonu çıkabiliyormuş bebeğin... ve Allah korusun bunun sonucunda da nefessiz kalıyor işte😬
worin Mel53 Vallah ben 6. ayima kadar perde asiyordum, dolap üstlerini vs temizliyordum.. Simdi annemin yanindaym bise yapmiyorum da simdiye kadar Allah korumus demek😂