Feryyy Tsh 4.40 cıktı dozumu yükselticek doktor bunun suanda zararı varmı acaba daha keseyi bugün gördük oda alttan karından görünmedi ilaca başlasam nekadar sürede düşer bu değer işe yarıyormu bebeğime risk oluştururmu lütfeb bilgisi olan yazabilirmi aşırı gerildim değer cok yükske geldi 25 mg ilac kullanıyodum oyssaki
babylook Feryyy hayır oluşturmaz gebelikte tsh 2.5 olmalı ama ilaçla düşecektir sizinde bir sıkıntı olmaz korkayın bende kullandım ilaç sonra düştü🙂
Beggg Feryyy benimde 8lerdeydi bayağı yüksek çıktı,doktorum ilaç verdi 1.5 ayda normale döndü hala normal
Sedanurumut Feryyy benimde yükselmişti hamilelikten önce 25 mg kullaniyordum endokrinoloji doktorum haftaici 25 mg haftasonu 50 mg kullan dedi düştü hemen. Şuan 25 mg kullanıyorum yine
Feryyy babylook yani yarın yüksek dozdan başlasam bir sorun olmaz ozaman peki progestan kullandınızmı
Thecat Benimde 4 tü, bir hafta sonra 5 çıktı ilaca rağmen, hamilelikte olabiliyor normal dedi doktor. İlacın dozunu yükseltti, on gün sonra 2,5 a düştü
Feryyy Thecat ayyy düşüyor yani valla eşimle stres olduk ilki düşüktü suan en ufak bişey bizi geriyor baya yüksek geldi dozu
Feryyy Beggg ay allah razı olsun ya ozaman normal bir durum bu yarın inşşallah içim ferah gidicem bu uygulamayı bu yüzden seviyorum💓🕊️
Feryyy Gamze4127 iki haftaya girdimi yani bebek kalp atışı için 2 hafta sonra gelin demişlerdi suan sadece kese gözüktü ozzaman sorun olmaz yani değilmi siizin gibi olucak ozaman
Gamze4127 Feryyy ben gebelikten önce de tiroit hastasıydım ilacımı bi ara kullanmadım gebelikte 7.10 olmuştu hemen kullanıma başladım 2-3 haftaya düştü 4 e ama düzenli kullanmak lazım bunu düşüşte kalması için
Canseeellyy Merhabalar bende sizin haftalarınızdayken endişeliydim değerlerimiz hemen hemen yakın ama korkmanıza gerek yok. İlacınızı düzenli olarak kullanırsanız hiç bir problem olmuyor. Kendi doktorunuz yada endokrin bölümündeki doktorunuz hamileliğin ilerleyen zamanlarında da ilaç dozlarını ayarlıyor Şuan 25 mg ile başladınız galiba ama ilacın dozu değişebilir o zamanda endişelenmenize gerek yok. Ben 25 mg ile başlamıştım şuan hafta sonu 75 mg hafta içi 50 mg alıyorum 33 haftalığım çok şükür iyiyiz🥰 sağlıkla kucağımıza alırsınız inşaAllah bebeklerimizi🙏🏻
Canseeellyy Feryyy hamileliğin ilerleyen zamanda biraz daha artabilir aynı da kalabilir siz stres yapmayın yeterki doktorlar ayarlıyorlar ❤️🙏🏻
Gamze4127 Feryyy evet düşüş oluyor ama günlük kullanımda . Ara ara alınca pek etki etmiyor ama tiroid bebeği baya etkileyen bişey o yüzden düzenli kullanalım🌸
Feryyy Gamze4127 aa yok ben zaten aşırı düzenli içiyordum ve sabahları saat 7 de içiyorum hep emilimi daha yüksek oluyormuş diye fakat ona rağmen yüksekti demekki dozu yeterli değildi şimdi inşallah kontrol altına alınıcak ta bu sefer prolaktin değerim 96 olmuş gebelikte yükselmesi normalmi böyle daha 4-5 haftalık normalde prolaktin sorunum vardı ilaç kullanıyordum bırakmıştım gebe kalmıştım
Gamze4127 Feryyy gebelikte normal diye biliyorum gebelik dışında bazı şeylere yol açıyor ama gebe iken normalmiş pek bilgim yok yine de danışın🌸
Thecat Feryyy prolaktin süt hormonudur ve gebelikte yükselir. Sen doktorunla detaylı konuş kendini strese sokma