alakayamaydanoz Yenibirannee aa hadi gözüm ayrım sevindim o zaman😂 ben ve kızım balık eşim yengeç oğlum akrep olacaktı döndü terazi oluyor umarım iyi oluruz😂😂
Hlimee Rumirum canım ben yengeç Burcuyum sessiz sakin pasifiz malasef o yüzden ben gibi olmasın İkizler de benim tam tersim oğlak kova Aslan tercihim ama büyük ihtimalle ikiz veya yengeç olacak hayırlısı ile olsun da
Hlimee deryaaca yay dışa dönük eşim yay ben yengeç burç olarak anlaşamaz diyorlar ama elhamdulillah iyiyiz gezmeyi çok seviyor aşırı aktif sürekli konuşuruz ortam adamı resmen bi muhabbet açar akıp gidiyor ben mesela çok tıkanırım konu bulamam ama eşim tam cambaz
Hlimee 2prensessannesi hahah ben yengeçim sessizim diye evladımın Aslan kova oğlak olsun diye hesaplar yapıyorum . Onlar aktif zeki ortamın lider i diye çevremdekiler öyle
2prensessannesi Hlimee aslan koç yay bunlar ates grubu dediğiniz gibi özellikleei bende aslanım ama ateş grubunu idare etmek zordur inat olurlar yönetilmeyi sevmezler özgürlük severler 😄
Hlimee cokkasmabeabi canım bende yengeç im sessiz sakin ortamlar da pasif olduğum için daha dışa dönük burç olsun isterim
Rukiss35 Hlimee bende yengeç burcuyum ama bence benim çocuğum yengeç olmalı en sevdiğim özelliğim manipülasyon yeteneği 😂🙆🏻♀️
Oyak Hlimee doğumum mecburi sezeryan olacak olmasına rağmen suyum geldi. terazi olacaktı çok istedim ve kızım erken geldi başak oldu
Esrahmet benaslindayohum benim büyük kizim yay küçük kızım yengeç. Yay Burcu çok zeki oliyor aslında neden öyle dediniz 😁
benaslindayohum Esrahmet eşim hep gergin canım 🥲 bir türlü rahatlatamıyorum illaki yaşadığı hayatın stresi de vardır üstünde ama gerginliği kzııp bağırarak atabiliyor sadece, çok şükür bana karşı öyle olmasa da dışardaki insanlara karşı hemen sinirlenebiliyor
incitanesi__ Sm135 bunu duymadım sayıyorum bir başak burcu insanıyım ve tüm huylarımdan nefret ediyorum 😂
myangelson Rumirum ben başak burcuyum yükselenim de başak öyle aman aman takıntılı olduğum şeyler yok 😅🤷🏻♀️ gayet normal biriyim bazı takıntılar var da o herkeste olur 😅
Nolmuss myangelson canım yanlış anlama da temizmısın dogru mu o dkkdkf benım eşım çok dagınık oglumun derlı toplu olmasını ıstıyorum başak olacak Allahın ıznıyle ınş temız tıtız olur🥴
Bilge_11 Başaklar neden bu kadar taşlandı acaba fıstık gibi burç. Anlayanlar olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir mi benim yavrum başak olucakk:)
Yenibirannee Ybvvv 6 ocak sat. 23 Eylül-22 ekim arasi doğanlar terazi oluyor. Benimde eylulun son günleri dogumum olcak kismetse tam gununu belirlemedik doktorumla 😊