Gebeysek1 123Hamis123 ben ecowell aldım. İçeriği temiz ve vegan. Kokusu ve dokusu güzel. Bebek doğmadı henüz deneyemedim
Zehrabal1 123Hamis123 ben mustelanin setini aldım şampuan yağ ve pişik kremi . Bebeğim daha doğmadı ama yorumları güzeldi aldım
guzelanne01_ 123Hamis123 müstelanın tüm setini aldım konak şampuanına kadar aldım ilk doğduğunda konak olmaması için yeni doğan konak şampuanını kullanıyorsun ,herşeyinden memnunum ,kremide çok güzel isilik ve kırmızı beneklerine iyi geliyor
Sukran2022 Nurr_22_22 ben de Mustela düşünüyorum şampuan losyon pişik kremi bir de ekstra olarak sudocrem aldım onu da kullanırım diye
Anonimmss Sukran2022 sudocrem için çevremde bir kaç kişi iyi olmadığını ve yeni doğan bebek için uygun olmadığını söylediler araştırmanın ben ama siz içeriğine vs baktınız mi
Demir-annesi34 Anonimmss bende sudocrem aldım uzmanlar tarafından bile öneriliyor canım bebekler için
Sukran2022 Anonimmss çok o konu da araştırma yapmadım eşim görünce almak istemiş bi kutu almış ama içeriğine iyice bi bakarım artık öyle kullanırım kullanacak olursam da 🙏
Nnoktaa Demir-annesi34 içinizi karartmak gibi olmasın sudocrem normalde çok önerilirdi. Ancak kullanıcı yorumları ve ürün içeriği güvenilir olmadığı yönünde.
Demir-annesi34 Anonimmss benimde kafamı çok karıştırdılar ya biri iyi diyor biri kötü araştırınca hakkında kötü bir şey yazmıyor ama gel gör ki söylenenler yüzünden içimiz hiç rahat değil
Demir-annesi34 Hunilininbirii internette hakkında yazılan kötü bir yazı görmedim ama kullananlar keşke kullanmasaydm diyor kafam çok karıştı iki kutu almıştım bide 🤦