GizeemArslaann Kızlar canım çok sıkkın. 20 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum. Doktorum plesanta önde olduğu için geç hissedeceksin dedi ama bu kadar geç hissetmem normal mi hiç bilmiyorum. Biraz kilolu hamile kaldım ve ilk hamileliğim. Onların da etkisi var mı bilmiyorum ama böyle hissetmedikçe korkmaya başlıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Yenibirannee GizeemArslaann benim 2. Gebeligim 22. Haftadan sonra net sekilde hissettim benimde gobusum vardi 🙃🥰
melekmommm GizeemArslaann canım 22-23 de çok net hissedeceksin benimde öndeydi. Hatta bebişi net göremiyorduk yeni yeni yüzünü görmeye başladık33 haftalığım
BurcuSTopsakal GizeemArslaann Yaaa benim de plasenta öndeydi, bana hiç geç veya erken hissetmeyle ilgili bişe söylemedi doktorlar.. 16dan itibaren hissetmeye başlamıştım ilk gebeliğim.. Ama en net 20lerde hissediyordum. 🤔
hande777 Merak etmeyin, ben de kilolu hamile kaldım ve plasenta önde. Bana da doktorum aynısını söylemişti, 24. haftadan sonra net hissetmeye başladım❤️