01Melisa01 Merhabalar 35 haftalık gebeler bebeğiniz kaç kilo bugün doktor kontrolümüz vardı kızımın kilosu 2400 dü doktorumuz biraz küçük doğacak gibi dedi kilo alması için neler yapmalıyım
Leylmom 01Melisa01 ben 35 te gittim 2260 dedi 2 hafta küçükmüş. Yarın yine gidicem 10 günde büyütebilmişimdir inşallah. Seninki normal yani 🌸😊
sykserife 01Melisa01 bende gittim pazartesi 2500 dedi. Bence küçük falan değil. Doktor ne bekliyormus ki 5 kilo falan doğmasını mi
Iscn 01Melisa01 gayet iyi ilk gebeliğimde 37 de 2600 doğum yaptım şimdi de 35 de 2500 gr gayet iyi yani
nefessmommm Iscn ilk bebeğinizin ultrasonda kilosu ne kadardı acaba ne kadar fark edecek merak ediyorum. Erken doğum riskim var bebişim olması gerekenden daha aşağıda 35+3 üz doktor iki hafta anca dayanır dedi. 36-37 de doğan bebeklerin emme refleksi geç gelişiyor falan diye okuyorum. Siz ilk bebeğinizin nasıldı emmesi
Pnr_KMRC1 01Melisa01 35+5 haftalıkken 2200 dedi doktor o gece acil sezeryan oldum bebeğim 1945 kilo doğdu hesaplamalar bazen düşün bazende yüksek çıkabiliyor canım hatta doktora demiştim yanılma payı olur dedi
melofer3329 Ultrasona güvenemiyorum😄 Oglumu 36+5 de 3000 dogar dediler 2650 doğdu. Şuan kızımda 35+5’de 2800 dediler yine güvenmiyorum 🤣🤣
Arassimo Demetus bana da 2570 gram haftasi ile uyumlu dedi.. ama iki hafta once 2350 gramdi yani iki haftada 200 gram almis :/
Arassimo cokkasmabeabi Kilo alma hizimi dusuyor acaba hep onden gidiyordu smdi boyle cikinca sasirdim “/ acaba neler yemek gerekir bu surecte
cokkasmabeabi Arassimo düşmüyor aslında son haftalar daha çok kilo alıyor. Balık yagi, muz, kaşar, kuruyemiş kilo aldırır bebeğe. Ben o hafta ishaldim kendim de 1 kg vermiştim sanırım ondan alamadı dedim o yüzden merakla haftayı bekliyorum
merincek 01Melisa01 son haftalarda esas kilo alacak panik olmayın. Zaten kilolu olması sağlıklı olması demek değilki böyle şeyler düşünüp sıkmayın canınızı.
Arassimo cokkasmabeabi ben de dogru durust yemek yiyemiyorum midem yanmasindan ondan mi oyle oldu acaba “/