Oykukuzey Dün kan verdim bugün sonucu 1.20 çıktı. Reglime 17 gün var. Pazartesi tekrar kan versem yükselme ihtimali var mı? İlaç kullanmam lazım o yüzden soruyorum 🥲❤️
myangelson Oykukuzey regline 17 gün varsa daha yumurtlama bile olmamıştır hamile değilsin zaten sonuca göre de
Kediannesi1 Oykukuzey reglinize 17 gün varken sonuç alamazsınız doktorlar en erken 5 gün kesin sonuç için adet gecikmesini beklemeyi öneriyor yani şu an hamile olma şansınız zaten yok yumurtlama dönemidir belki
Patito__ Oykukuzey supheli iliskiden sonra 9-10. gunde en erken kanda cikar hamilelik ilac isiniz acil deilse adetten sonra kullanin veya adete supheli iliskinin 10. Günü kan verin (hatta 14. Gunu vermek lazim en dogrusu) cikmadiya buyuk ihtimal yoktur
Oykukuzey myangelson ya evet bende farkındayım zaten. Sonucu 1.20 çıkıp hamile olan bir sürü insan var. O yüzden soruyorum
myangelson Oykukuzey benim demek istediğim adetine 17 gün varken hamile olman zor çünkü yumurtlama gördükten 14 gün sonra adet oluyoruz ve sen şuan belki de yumurtlama bile görmedin hamile kalmadın yani demek istiyorum. Şuan hamile olman için erken yumurtlama olması lazım o da zaten kanda çıkardı. Adetine 5-6 gün kala öğrenebilirsin hamileliği 17 çok fazla erken
Oykukuzey Kediannesi1 aslında benim şüphelendiğim konu şu, 14 ağustosda regli oldum (korunmasız ilişkide bundan önceydi) ama normalden az ve kısa sürdü. İlk hamileliğimde de bu şekilde olmuştu
Kediannesi1 Oykukuzey üstüne adet gününüz geçmiş yani üstüne görme yerleşme falan olsa inanın daha yüksek bir değer çıkardı
Mzzz Canım değerin negatif malesef zaten çok çok erken test vermişsin şuan hamilelik oluşmamıştır bile dediğiniz gibi regli değilde üstüne görme olsaydı mutlaka testte çıkardı siz normal regli görmüşsünüz belli ki 🙏
Oykukuzey Mzzz bende anlayamadım. Şimdi ilaç da kullanmam gerekiyor o yüzden şüpheye düştüm. 1.20 den sonra değeri yükselip hamile olanları da görünce çok arada kaldım
Umut_aras Bende hastanede kan vermiştim 1,20 çıkmıştı on gün sonra tekrar kan verdim binlerde çıktı hala çok şaskinim . Konuyla bı alakası yok ama anlatmak istedim yükselebilir yani
Zuhrezuhre Umut_aras benim de böyle bir sorunum var şuan adetim bugünle birlikte tam 7 gün gecikti dün kan vermiştim 1.20 çıktı adet olacakmışım gibi ağrım var göğüs hassasiyeti ve akıntı da var sürekli tuvaletw gidip kontrol ediyorum siz gecikmadsn sonra mı vermistiniz kanı eğer öyleyse gecikmeniz kaç gündü 😔
Umut_aras Zuhrezuhre hayır adete onbirgun vardı röntgen çekilmesi gerekiyordu kan verdim gebeysem röntgeni cekmeyecekti ama 1.20 çıktı işte sonra adet günüm geldi geciktim test yaptım pozitif cikti