NewMom__ Kızlarr hamileyken çatlamamak için ne kullanmak lazım😂 6. Ayımıza girdik yavaştan bir şeylere başlasam iyi olacak ama bir şeyin etki edeceğini de çok sanmıyorum 😂
Zehraanuurrr NewMom__ benim son aya kadar hiç bi şey yoktu son ayda çatlamaya başladı hiç bi şeyin faydası olmuyor ki
Mervvvever NewMom__ 37.haftada doğum yaptım sadece üst bacağım çatladı orayada krem sürmek aklıma gelmediği için tatlı badem yağı ve vazelin kullanmıştım aklıma geldikce faydasi oldu mu yoksa vücuttan vücuda farklılık mı gösteriyor bilemem
_brcu88_ NewMom__ ben hiç birşey sürmedim zaten sıcaklardan nemlendirmeye gerek yoktu 😂🤣sürekli terli ve nemliyiz🤣🤣 33 haftaligiz şimdiye kadar biseyim yoktu sadece üst bacağımın ikisinde çok az var başka da yok şimdilik
__mom1 Lierac Badger Biooil Body shop shea butter Madecassol Balmoil Şimdiye kadar kullandıklaırm bunlar. Bence etkisi yok cidden nemlendirme yeterli. Çatlayacak adam çatlıyor. 12.haftadan beri düzenli kullanıyorum
Kiwitoveannesi NewMom__ ilk hamileligimde önemli olan nemlendirmek demişti doktorum o yüzden bebek yağı kullanmistik en iyisi bence 3 kere sürüyordum günde özelikle duştan çıkınca ikinci hamileliğimde öyle yapicam
Feyzaclk NewMom__ lierac kullandım hiç çatlamadı göbeğim. Bacağımın üst arka kısmı çatladı ama açıkçası oraya lierac sürmüyordum
Elifeski22 NewMom__ en önemlisi göbeğiniz vs kaşınınca kaşımayın çatlamaz ben kaşıdım bilmediğim için ve sonrası bir sürü çatlağım oldu olduktan sonra da çaresi yok geçmiyor.. badem yağı kullanabilirsiniz..