Sesi-12 Kızlar 2 senedir oluşmadı gebelik femara kullandım bekleyenler birlikte bekleyelim sonuçlarımızı
edasontr Sesi-12 bende kullandım ama tıkalı tupumde yumurta oldu acık olan yerde 12 mm dedi tekrar cagırdı tıkalı tupumdeki catlamıs 12mm yok dedi benmde olmadı bu ayn🥹
Kymetnur Sesi-12 ben famera değil ama letu kullandım canım. Bugün çatlatma iğnemi yaptım. Beklemedeyim. Sadece 2 yumurtam büyüdü. Onun da 1 i yeterli büyüklükte. Diğeri sınırda kaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Hicran57 Sesi-12 bende famera kullandım bu ay kendiliğinden çatladı 2 gün var adetime günüm gelmeden test yapmıcam bu sefer kafaya koydum
Yusufayazin__annesi Sesi-12 benim 2 ay kulaknisim ilk ay olmadı 3 gundru yine basaldim femaraya oğlumda kullandım 2 ayda hamile kaldım dusuktede aynı şekilde bu arada oğlum 4 yaşına giricek iğne vs vermediler
Sesi-12 edasontr şanş tüplerin tıkalı olduğunu nasıl öğrendin hani hsg falan çektirmedin mi çektirsen bile açılır
Hicran57 Kymetnur çatlatma iğnesini vurma sebepleri yumurtanızın kendiliğinden çatlamaması mı ben iğne vurulmadım kendiliğinden çatladı dedi doktorum sonra ilişki günleri önerdi bakalım hayırlısı
Kymetnur Sesi-12 bizim 3 yıldır olmuyor. Evlendiğimizden beri istiyoruz. Ama maalesef daha nasip olmadı
Sesi-12 Hicran57 seninle aynıyız benimde adet günüm 2 gün geçti femara kullandım ve yumurtam kendiliğinden çatladı bekliyorum ama test yapmaktan korkuyorum
Hicran57 Sesi-12 bende kasık ve bel ağrısı var 15 gündür normalde hiç ağrımaz belim bu ay böyle oldu ya ilacın etkisi ya da hamileyim yarın belli olacak bakalım
Sesi-12 Ay mutlaka yaz benimde kasık ağrısı var bide adet olacakmışım gibi ağrı kaç yıldır düşünüyorsun femarayı ilk mi denedin