Tugbacircir Kızlar kiracı olduğum için yeni doğacak bebeğime sadece dolap almak istiyordum şimdide seneye hazirana kadar kendi evime geçicem geçince mi odasinı yapsam sizce almama gerek var mı siz olsanız ne yapardınız ??
Churcill Tugbacircir kendi evinize geçince ona göre yaparsınız odasını bence. Odanın büyüklüğü yerleşme düzeni fark eder çünkü. Ben olsam şimdilik idareten birşeyler ayarlardım çünkü taşınırken zarar da görebilir. Bi de fazladan eşya yani zaten taşınmak sıkıntı ne kadar az eşya o kadar iyi
Liv3652 Tugbacircir küçük iki kapılı ya da sifonyer tarzı tercih edebilirsiniz ev değiştirseniz de yine kullanırsınız işinizi görür bugün a101 e gelmişti sanırım hatta ahşap dolap sifonyer
MerveTeyze Tugbacircir dolabı boşver olabildiğince boş gözlü şifonyer al ama çok para verme aşure yada rabi mobilya bakabilirsin
Baharoloji Tugbacircir ikea hemnes şifonyer alın geçsenizde kullanırsınız çok iyi her şeyi topluyor hepsi bir yerde oluyor
Minigiim-vebenn52 Bence de bitane şifonyer aldım idareten evinize gelene kadar anca yasına gelmiş olur ki zaten yaşına kadar yanımızda yatıyorlar zaten
Hzzz Tugbacircir kesinlikle kendi evine gectiğinde ona güzel bir oda yapmalısın simdiden bir sey alirsin parca parca olacak belki seneye kendi evinde begenmeyeceksin falan hem takım hemde odasina uygun olculerle birseyler yaptirabilirsin