Nnewmommy Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanıyorum ..doktorum denize girebilirsin dedi girdiğin günler antibiyotik kullanırsın dedi .. bu durumda olanlar denize girebildiniz mi zararı oldu mu ?
gamzecgr Nnewmommy girerseniz çıkınca bikini bölgesini hemen kurutup kuru bikini/mayo ile değiştirirseniz sıkıntı olmaz ıslak kaldığı zaman enfeksiyon üretiyor doktorumun önerisiyle öyle geçirdim tüm yazı baya girdim çıktım denize sıkıntı olmadı
Busrasayin Nnewmommy doktorum banada girebilirsin dedi girdim ve dikkat etmeme rağmen cok fazla enfeksiyon oldu antibiyotik kullanıyorum keşke girmeseydim
Hasreti Benim doktorum denize girebilirsin ama havuz yasak dedi ve denize üç defa girdim idrar yolu enfeksiyonu oldu biraz akıntıdan anladım doktora gittim ama bi kaç günde geçti sorun olmadı
Hasreti Nnewmommy ya aslında bana verdiği tedavi tek kullanımlık bişeydi ben onu bile kullanmadım geçti kendi kendine aşırı değilse korkmayın ben üç defa denize girdim ikincide başladı akıntım yine girdim bi kaç gün içinde kendiliğinden geçti şükür ilacı aldım ama kullanmadım geçmezse kullanırım dedim ama kullanmadım