2cat1baby Kızlar selam💐 22+4 haftalığım.Kasıklarımda baskı hissediyorum acile gitsem ultrasonda bakıyorlar mı kadın doğum acilde bunu sormak istiyorum..Eğer bakmıyorlarsa yarına doktora randevu alacağım. Bu haftalarda bu tarz ağrı yaşayan oldu mu?
Esrafatih01 2cat1baby ama baskı hissi değil de sancı derseniz iyi olur çünkü bazen ilgilenmiyorlar veya bekletiyorlar
Asyaegemenmom Bebeğiniz baş aşağı pozisyon da duruyorsa da oluyor tabi ki yine de gidin ama benim öyle oğlumun başı aşağı ayakları tam gögusumun altında 23+5 haftaligiz ve kızım da hiç böyle şeyler yasamamistim
melike12345 Bende 22.haftadayım , geçen hafta benim de sağ kasığımda çok ağrı oldu 3 gün geçmeyince izmirde acile gittim , hem tahlil yaptılar hem ultrasonla bakıp hem de alttan muayene ettiler. Acilde de baktılar hem de bayağı detaylı. Çok geçmiş olsun
2cat1baby melike12345 Teşekkürler yorumunuz için bende gideceğim eşimi bekliyorum🙏🏻 Neden oluşuyormuş peki bu ağrı doktorunuz size ne demişti
melike12345 Ben de idrar yolu enfeksiyonu çıktı , idrarımı yaparken de ağrı oluyordu. Tek kullanımlık ilaç verdi doktor , geçti sonra