Kızlar merhaba öncelikle 12 haftalık hamileyim 8 haftada Medical Park Seyhan arkadaşım hamile onun tavsiyesi üzerine Sezen Filiz Erdal gittim doktor memnun kalmadım yanımda eşim annem vardı yüz kırk karış ne yemen içmeni benim söylemem gerek yok dedi elektrik uymadı kısacası daha sonra eşimle konuştuk eşim devlet dene ikili tarama test devlet yaptıralım dedi dün yeni şehir hastanesi gittim oğuz yücel diye doktora doktor profösörmüs kendisi yokmuş asistan bayan doktor baktı devlet olduğu için içeriye eş felan almıyorlar kimseyi almıyorlar Oğuz bey yokmu dedim ben asistanıyım dedi kendisi bulamazsın dedi kilom ölçmedi bebek baktı ben görmedim bile kalp atıyor mu dedim atıyor dedi ultaston fotoğraf vermiyorlarmis Normalde ben istedim için verdi oda simsiyah bir kağıt bebek görmeyi bırak bebek yok kağıtta inanmayan olursa fotoğraf yüklerim buraya neyse ağlayarak çıktım çünkü 4 haftadır bebeğim görmeyi bekliyordum kalp duymadım kendisi görmedim bebek haftası uyumlu felan hiçbirşey demedi sıkıntı yok o yüzden demedi ama insan duymak istiyor yinede neyse bu arada bir kaybım var bu ikinci gebeliğim neyse tavsiye üzerine Muzaffer Şengül gittim Medical Park adana muayene ücreti 705 TL idi doktor içeriye girer girmez tansiyonum kilom bir kaybım olduğunu konuştuk son hastasi bendim aynı gün randevu aldığım için biranda gitmeye karar verdim güler yüzlü annem kız kardeşim içeriye aldı uzun uzun bebek baktık yüzü kulakları burnu elleri ayakları uzun uzun gösterdi ultrason çok iyiydii hem renkli gösterdi hem normal d vitamini felan yazdı değerlerine baktı cinsiyet tahmin bulundu bizi kapıya kadar uğurladı ağlamam tutun ben sormadan bütün soruları cevapladı balık yiyormusun kabak çekirdeği muz felan neyse uzatmiyim kızlar doktor şans meselesi benim elektriğim uydu 2 li test sonucu çıkınca bir hafta sonra bekliyorum dedi eşimle gideceğim o zaman inşallah eşim bakacak kızlar şunu diycem size bugün komşum aradı doktor kötüledi bizim diğer komşu onun eskiden sekterymis memnun değilmiş getirdi ben tavsiye üzerine gittim memnun kaldım buraya muzaffer Şengül yazınca memnuniyeti çok şikayet gördüm bide üstüne komşum siz olsanız devam edermiydiniz birakirmiydiniz doktor telefon numarası kadar verdi 24 saat ulaşabilirsin dedi