Minikperi gamzevearya Elif_p bu ne ki benim detaylıda bile pipi gösterdi. Kızım doğdu ama 3,5 yıl geçti. 😅
Elif_p Minikperi gercekten mi bu kadarını hiç duymamıstım inan ki şimdi oğlumdan mı şüphe edeyim yoksa 😅
Eslemim34 gamzevearya Ben de 14 haftalığım bi kızım var bunun da kız olduğunu bugün öğrendim ❤️😍 değişeceğini sanmıyorum. Kız bu dedi doktor 💁♀️
mervemurat16 gamzevearya 15.ci haftadan sonra daha net belli oluyor sanırım cinsiyet.Bana 15+1 de %80 kız demişti.16+2 de kesin kız dedi.Ama annem kardeşime hamileyken 7 ay erkek denildi 8.ci ay kız dediler 😁 detaylı ultrason daha net sonuç veriyormuş ben öyle duydum
Busy gamzevearya canım alanında uzmansa çok büyük ihtimal bilmiştir. Cinsel organ tam oluşmuyor bu hafta da ama çıkıntısının yönünden anlıyorlar. Benim kızımı da 12. Haftada doktor bildi. Ama kesin değil çok büyük ihtimal kız demişti öyle de oldu .
Adaligunes Annesii23 gerçekten mi çok şaşırdım Annesii23 bize de 12 de erkek dedi bakalım değişecek mi 😅 hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah hepsi
Minigimvebiz gamzevearya 12+3 te bacak arası boş erkek olsaydı görünürdü kesin erkek derdim ama yine de kesin konuşmayayım dedi. 16+6 kesin kız denildi bize de 😊
Ayseanneeee gamzevearya erkek dediyse genelde net oluyor doğru.Kiz dediyse değişebilir bazen göremeyebiliyolar 🤗