Pamuk Patito__ Kisalik çok fazla değil 30mm şuanda.Ama ne olur olmaz diye tedbir amaçlı atılacak.Ben kendim çok istedim. Hep stres altındayım acilma olacak diye.
Zeyela Bat 27 ağustos 2 haftadır kasık ağrısı bel ağrısı adet ağrıları gibi ağrılar çekiyorum hadi hayırlısı son 3 gün 😅
Dlnky Zeyela test yaptınız mı acaba bende de aynı şeyler var test yaptım ama negatif çıktı😔 benimde bat 27
Zeybal_24 Patito__ daha önce bir sağlıksız gebeliğin vardı 5 ay önce düşünüyorum 2 aydır tedavi için var Allahım tekrar nasip etsin sağlıklı insan üzülüyor sürekli test test yoruldum
Patito__ Zeybal_24 ben 8 senedir uğraşıyorum iki kurtaj bir erken dogum kayibim var. Rabbim kimseyi aratmasin betletmesin evlat veya evlatsizlikla omtehan etmesin aminnnn
Zeyela Dlnky yok yapmadım erken olduğunu düşünüyordum tam günümü bekleyeceğim ama çok da merak ediyorum kendimi oyalıyorum meşgul etmeye çalışıyorum şimdilik
mucizeolsunn Patito__ 31 Ağustos benim de yumurtlama göreli 6 gün oldu bu aralar kışlık felan yaptığım için pek düşünemiyorum zaman hızlı geçiyor gibi oldu ama şimdi adete kadar geçmez de 😀
Patito__ mucizeolsunn en guzeli aslinda mesgale bulmak. Ben okadar takmiyorsun kafa dagiliyor hem gunler geçiyor. En güzelini yapiyorsunuz
mucizeolsunn Zuzuu1 kız benim de bat 31 yumurtlama 18inde oldu eşimin doğum günü de yarın 😀😀 bende varsa öğrenip süpriz yapmayı çok isterdim ama malesef daha çok erken oluyo çıkmaz testte herhalde
Zuzuu1 mucizeolsunn ay belli olmaz herhalde daha 7 gün olmuş batada bir hafta var 🙄 sen bir hafta sonra test yap o bahaneyle bi pasta daha üfletirsin 😂
mucizeolsunn Zuzuu1 😂 aynen inşallah olursa öyle yaparız geç gelen doğum günü sürprizi deriz ama olacakmı bide o var
mucizeolsunn Patito__ evet 2 gündür bolum ve aşırı düşğnmeye başladım şu günler geçse de test yapsam diye 😀
Nili4321 Patito__ ben beyin ameliyatlarıyla uğraşmaktan hayatım boyunca başka bişeyle uğraşamadım da :))
Patito__ Nili4321 cnm benim buyuk gecmis olsun Rabbim sifa versin umarim atlatmissinizdir gecmistir hersey. saglik cokcok onemli herkes birseylerle ugrasiyor su hayatta Rabbim kolaylastirsin
MssDarkness Arkadaşlar yerleşme zamanı belirtilerin en büyüğü kasık ağrısı mı? Sanki regl oluyor gibi sürekli sancı giriyor 2 3 gündür daha kan tahlili vermedim
Patito__ MssDarkness kasik batmasi bence en buyuk belirti ignelenme gibi birde gogus ucu acisi Bende en ayirt edici bunlar olmustu