Kivircikkuala Patito__ hiç heyecan yok kuzum 😃 belirti de yok valla . Zaten adet olunca aşılamaya başlıcam ondan bu ay düşünmedim hiç
Patito__ Nili4321 cahil demeyelimde benim gibi sekiz sene ugrasmamissin diyelim :) beklenen adet tarihi : bat
Nili4321 Patito__ ben beyin ameliyatlarıyla uğraşmaktan hayatım boyunca başka bişeyle uğraşamadım da :))
Patito__ Kivircikkuala Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah. Olsunda saglikli hayirli, asilama ile olsun o sekildede cocuk sahibi olan cok var. Hakkimizda hayirlisi insaallah tez vakitte tum isteyenlere nasip olsun bizede aminnn
Aysegul-ucbh Benimde bat 4 eylül. 8 aydır istiyoruz ama olmadı son 3 ayı ovülasyonla takip ettim yine yok. Bu ay hiç bişey yapmadım kendi haline bıraktım ama merakta etmiyo değilim 🙈 bakalım bekliyorum
Patito__ Aysegul-ucbh cnm 8 ay uzun bir zaman degil cok kisada sayilmaz ama bence esiniz bir dr a gorulsun test versin bir seneye kadar da olmassa onlem amacli rhaim filmi cektirmenizi tavsiye ederm. Rabbim tez vakitte saglikla nasip etsin insaallah aminnn
htc02 MelodyFairy Bende o gunde iğne yaptırdım da acaba bi belirtin var mı bende hiç belirti yok canım
OnlyBaby Bat 27. Heycan yok belirti yok zaten klomen çatlama iğnesi olucam yine, bu ay hamile kalmam imkansız gibi bişey dostum, yumurtalama görmedim doktorada baktırdım nooo noo😅
Patito__ OnlyBaby Rabbim nasip etsin insaallah kolaylik versin igne ve ilacla ilkte bile hamile kalan cok Rabbim islerimizi kolaylastirsin. Allah var imkan var bakalim nasibimiz ne zaman
Patito__ Ftm_22 29 bat baya kisiyiz insallah hepimiz guzel haber alalim. Bu ay ben ovulwsyon denemedim olmassa bidahaki ay denicem
Patito__ elvangnc benimde icim icimi yiyor ama bnde pco var gec yumurtluyorum oyuzden biraz daha beklerim belki adete iki kala yaparm. Ama sizde gec yumrtlama yoksa cikma ihtimali var. Hadi insaaallah